Ekrem İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması geldi! Sonsuz güveniyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'na bu süreç için destek verildi.
Ekrem İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması geldi! Sonsuz güveniyoruz

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Cebeci Lojistik Merkezi açılışları başladı. Açılışta konuşma yapan İmamoğlu, Millet İttifakı'nın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'na güvendiklerini dile getirdi. Bu açıklamalar ile birlikte İstanbul ilinde bulunan büyük sorunları, olası bir deprem felaketi olmadan planlamak gerektiğinden dolayı devlet ile iç içe geçerek ilerlemenin gerektiğine değindi. 

SONSUZ GÜVENİYORUZ! 

Millet İttifakı olarak çıkarılan ortak adayın Kemal Kılıçdaroğlu olması ile birlikte İmamoğlu, "Bu aydınlık ana erişmek için, açık ve net söylüyorum, her zaman da söyledim, bir nefer olarak söylüyorum ki; o güne kadar durmak yok, dinlenmek yok. Elbette ki bu yola, milletimizi davet ediyoruz. Biz, çok kıymetli genel başkanım, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na sonsuz güveniyoruz.  Deprem bir kaderdir. Ama insanlarımızı öldüren binaların varlığı, bir kader değildir. Onu biz ne yazık ki insanlar olarak ellerimizle yaptık. Hatalarımızdan döneceğiz, eksiklerimizi gidereceğiz. Ve bundan sonra hata yapılmasına da fırsat vermeyeceğiz. Bugün hizmete açtığımız Cebeci Lojistik Merkezi de bu anlayışın İstanbul'daki ayaklarından bir tanesi. Deprem anı ve sonrası için lojistik merkez olarak kullanılacak ve özellikle deprem tecrübelerimizi de son yaşadığımız süreçlerden de elde ettiğimiz deneyimlerle daha güçlü bir stratejiye kavuşması için, yeniliklerle beraber önemli bir misyon olacak kurumumuz içerisinde" ifadelerine yer verdi. 

Bu noktada hem deprem konusunda alınması gereken önlemlerden bahsedilerek, hem de Kılıçdaroğlu'na da desteklerini iletti.