Denizli Çameli Belediye Başkanı Arslan ilk muhtarlar buluşmasını gerçekleştirdi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanı seçilen Cengiz Arslan muhtarlarla bir araya geldi.
Denizli Çameli Belediye Başkanı Arslan ilk muhtarlar buluşmasını gerçekleştirdi

Yerel seçimler sonucunda sandıktan birinci çıkarak belediye başkanı olmaya hak kazanan isimler tek tek mazbatalarını alarak görevlerine başlarken bu kapsamda toplantılar da sürüyor. Bu toplantılardan birini de Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan gerçekleştirdi.

Çameli Belediyesi Konferans Salonu'nda Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında, Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Arslan, “Çameli'mizi ileriye götürmek için yapacak olduğumuz çalışmalarda gösterecek oldukları emekler için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

ÇAMELİ BELEDİYESİ'NDE MUHTARLAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Çameli Belediyesi Konferans Salonu'nda Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Durmaz ve Fethi Uğur, belediye birim müdürleri, personeller ile mahalle muhtarlarıyla Çameli Belediyesi Konferans Salonu'nda “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda yeni seçilen ve tekrar seçilerek görevine devam eden muhtarlara ilk olarak görevleri için hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Muhtarların birbirleriyle tanışması sağlandı.

Göreve başlayan muhtarlara görevleri hakkında bilgilendirme de gerçekleştirilirken tüm muhtarlara 5 senelik görev dönemli boyunca başarılar dilendi. Muhtarlar düzenlenen toplantı sayesinde hem merak ettikleri sorulara yanıt buldu hem de birbirleri ile tanışarak daha verimli bir çalışma süreci yakalama imkanı elde ettiler.