Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu verdiği destek sözlerini tutuyor

Denizli Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim öncesinde vatandaşlara verdiği seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor. İşte doğum yapan annelere destek, su indirimi ve Horoz Kart desteğine ilişkin Başkan Çavuşoğlu'nun açıklamaları..
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu verdiği destek sözlerini tutuyor

DENİZLİ (İHA) - Seçim sonrası 4 Nisan’da mazbatasını alıp göreve başlayan Çavuşoğlu, seçim öncesi dile getirdiği vaatlerini yerine getiriyor. Başkan Çavuşoğlu yaptığı açıklamasında Denizli’nin kaynaklarının yine Denizliler için harcanacağının altını çizdi.

Başkan Çavuşoğlu, göreve geldiği ilk günden bu yana emekliler için Horoz Kart, yeni doğum yapan annelere 4 bin TL destek, emekliye 5 bin TL destek için kolları sıvadı. Su indirimi için de yapılan çalışma sonrasında da 1 Haziran’dan itibaren su da indirim olacağı duyuruldu.

aw210805-02.jpg

1 MİLYON TL’DEN FAZLA TASARRUF

Başkan Çavuşoğlu göreve geldikten 4 gün sonra Büyükşehir Belediyesinin bir kısmı lüks olan ihtiyaç fazlası 45 adet kiralık aracını da geri gönderdi. Göreve gelir gelmez israf ve şatafata son vermeye başladıklarını belirten Çavuşoğlu, sadece araçların geri gönderilmesiyle aylık 1 milyon 214 bin 962 TL tasarruf edildiğini açıkladı. Öte yandan, Denizli merkezde 14 yıldır Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi BELTAŞ tarafından işletilen ücretli cep otoparkı uygulamasına da son veren Başkan Çavuşoğlu, yine BELTAŞ tarafından işletilen sosyal tesislerde çay ve kahve ücretlerinde yüzde 66’yı geçen indirim talimatı verdi. Söz konusu sosyal tesislerde çay 15 TL’den 5 TL’ye, Türk kahvesi ise 35 TL’den 15 TL’ye düştü. Göreve geldikten hemen sonra Çivril Güneş Enerji Santrali’nin de bir an önce faaliyete geçerek, Denizli ve Türkiye’ye katkı sağlaması için çalışan Başkan Çavuşoğlu, geçmişte yaşanan tüm aksaklıkları giderdiklerini ve tesisin 20 Haziran’da faaliyete başlaması için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

MUTLU BİR DENİZLİ İÇİN

Başkan Çavuşoğlu, yaptığı açıklamasının devamında sosyal yardımlarla asıl ihtiyacı olanlara yardımcı olacaklarını ifade etti. Mutluluğun ve güler yüzün olduğu yeni bir Denizli inşa edeceklerini ifade eden Bakan Çavuşoğlu çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.