Denizli Babadağ Belediyesi borcunu açıkladı!

31 Mart yerel seçimlerinde değişiklik yaşanan belediyeler arasında yer alan Babadağ Belediyesi toplam borcunu açıkladı.
Denizli Babadağ Belediyesi borcunu açıkladı!

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde vatandaşlar bir kere daha sandık başına gitmiş, bu sefer yerel yönetimler için oy vermişti. Belediyeler için verilen oylar kapsamında Türkiye'de il ve ilçe belediyelerini yönetecek olan isimler belirlenirken pek çok belediye el değiştirmişti.

Bu belediyelerden biri de Babadağ Belediyesi olarak kaıtlara geçmişti. Eski yönetimden kalan borçları hazırlattığı afiştle vatandaşlara duyuran Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, belediyenin 12 milyon 348 bin 114 TL borcu olduğunu duyurdu.

BABADAĞ BELEDİYESİ'NİN BORCU 12 MİLYON LİRAYI AŞTI!

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, geçmiş dönemden devir aldığı 12 milyon 348 bin 114 lira 2 kuruş borcu belediye binasına astırdığı pankartla duyurdu. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Denizli’de el değiştiren pek çok belediyenin yeni başkanları, eski yönetimlerin bıraktıkları borçları duyurmaya devam ediyor. Babadağ Belediye Başkanı eski yönetimden kalan borçları afişlerle açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ilçedeki oyların yüzde 49'unu alarak Babadağ Belediye Başkanı seçilen Murat Kumral, önceki dönem belediye başkanı Ali Atlı’dan devraldığı Babadağ Belediyesinin borçlarını çıkarttı. Başkan Kumral, Atlı döneminden devralınan borcu toplam 1 12 milyon 348 bin 114 lira 2 kuruş olarak açıkladı.

Yeni Babadağ Belediye Başkanı Kumral, eski yönetimden kendi dönemlerine devreden toplam borç miktarını hazırlattığı pankart ile ilan ederken belediyenin gelir ve gider tablosunu kamuoyuna ilan etti. Pankart sayesinde Babadağlılar da belediyenin borç miktarını öğrenmiş oldu.