Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Yarın tüm Türkiye'de 81 ilde aynı anda İNDİRİM başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yükselen fiyatlara müdahale ederken 81 ilde indirim müjdesi geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Yarın tüm Türkiye'de 81 ilde aynı anda İNDİRİM başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Yarın tüm Türkiye'de 81 ilde aynı anda İNDİRİM başlıyor - Son dönemde yükselen enflasyon oranları nedeniyle yaşanan zam yağmuru vatandaşı zor durumda bırakırken ay sonunu getirmek ne yazık ki imkansız hale gelmişti.

Vatandaş hayat pahalılığından şikayetçi olurken yaşanan duruma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müdahale etti. Yapılan son kabine toplantısında hayat pahalılığı gündeme alınırken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimatla Tarım Kredi Marketlere indirim talimatı verilmişti. Verilen talimatın ardından indirimli ürünler için satış fırsatı başladı.

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER İÇİN SATIŞA BAŞLADI!

Tarım Kredi Marketler tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatın ardından dev indirim açıkladı. Pek çok zincir market tarafından peş peşe yeni indirimler açıklanırken Tarım Kredi Market tarafından yapılacak olan indirimler de belli oldu.

-Kuru soğan indirimli satış fiyatı 5,90 TL

-Limon indirimli satış fiyatı 11,75 TL

-Salatalık indirimli satış fiyatı 12,50 TL

-Golden elma indirimli satış fiyatı 19,90 TL

-Yerli muz indirimli satış fiyatı 29,90 TL

indirim-1.jpg

Tarım Kredi Marketler de bu indirimlerin yanı sıra ayçiçek yağı fiyatları için de indirim açıklandı. Tarım Kredi Anadolu Ayçiçek Yağı Pet 1 LT şişe fiyatı 38 TL olarak uygulanırken Anadolu Nohut 1 KG satış fiyatı ise 32.90 TL oldu.

tarim-kredi-2.jpg

Kırık pirinç 1 kg satış fiyatı 19 TL, TK makarna çeşitleri 14.50 Tl, Ton Balığı 56.90 TL, 1 KG Osmancık pirinç satış fiyatı ise 33.90 TL oldu.

İndirimli ürünlerle satışlar meyve sebze fiyatlarında 23 Ekim gün sonuna kadar diğer ürünlerde ise 2 Kasım tarihine kadar devam edecek.