Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eskişehir belediye başkan adayları listesini açıkladı

2024 yerel seçimlerine yönelik olarak partilerin aday belirleme süreçleri tüm hızı ile devam ederken AK Parti Eskişehir Belediye Başkan adayı için
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eskişehir belediye başkan adayları listesini açıkladı

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesnide AK Parti aday belirleme çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken AK Parti Eskişehir belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Bugünkü programını Eskişehir'e ayıran Cumhurbaşkanı Erdoğan burada düzenlenen AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı ile burada aday gösterilecek olan isimleri ilan etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir’imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar" dedi. Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda partisinin belediye ve ilçe adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm adaylara başarılar diledi.

ERDOĞAN AK PARTİ ESKİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI LİSTESİNİ AÇIKLADI!

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı için Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir’imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar" dedi. Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda partisinin belediye ve ilçe adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Nebi Hatipoğlu’nun ardından bugün de ilçelerimizde aday göstereceğimiz isimleri açıklamak için bir aradayız.

erdogan-1.jpg

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir’de Büyükşehir ve ilçeleriyle destan yazacağımız bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Eskişehir’in 31 Mart’ta tercihini gerçek belediyecilikten kullanacağından şüphe duymuyorum. 31 Mart hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Eskişehir, yüzyılının öncülüğünü yapacaktır. Milletin gönlüne girmiş bir kadro olarak önümüzdeki seçimlerde bir kez daha aynı yolda bismillah diyeceğiz. Yunus Emre’nin dediği gibi, 'Biz sevdik aşık olduk, sevildik maşuk olduk.

erdogan-2.jpg

Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası.' Biz milletimize aşığız. Biz ülkemize hizmet etmeye, şehirlerimize eser kazandırmaya meftunuz. Bunun için sürekli kendimizi, kadrolarımızı, vizyonumuzu, programlarımızı, projelerimizi yenileyerek, daha ileriye götürerek yolumuza devam ediyoruz" diyerek yerel seçimlerin ardından Eskişehir'i yeniden inşa edeceklerini ifade etti.