Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 için Uşaklı gençlerden umutlu

AK Parti Uşak Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı sohbet sırasında büyük bir sürpriz yaşandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 için Uşaklı gençlerden umutlu

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cep telefonu bağlanarak Uşaklı gençlerle yaklaşık 3 dakika görüştürdü.

Erdoğan gençlerdeki heyecan ve aşkın 2023’de sandığa çok farklı yansıyacağına inandığını belirtti.

Uşak Atapark Kule Altı adlı mekanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile buluşan gençler, Erdoğan’ın sesini duyunca önce büyük bir şaşkınlık ve heyecan yaşadı. Sonra da Erdoğan lehine tezahuratlar yaptı.

Uşaklı gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Geceniz mübarek olsun. Ben sizin bu heyecanınızı 2023’ün farklı bir müjdesi olarak görüyorum. İnanıyorum ki Uşak’tan 2023’den çok çok farklı bir ses gelecektir. Bunun içinde durmak yok. Yola devam.

Gerek gençlik gerek kadın kollarının yoğun bir çalışması ile 2023’ü farklı bir şekilde sandıklara yansıtacağız. Ben sizde bu aşkı görüyorum. Bu heyecanı görüyorum. Bunun için de teknofest gençleri olarak sizleri buradan alkışlıyorum.

Kadın kollarımızı kapı kapı dolaşmak suretiyle inşallah evleri gezeceğine inanıyorum. Ana kademinin de çok çalışarak çok farklı sesler getireceğine inanıyorum. Bu mübarek Ramazan akşamında sizleri kalbi duygularımla selamlıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Bakan Çavuşoğlu; “Sayın Cumhurbaşkanım, ben de Uşak’a geldim geleli teşkilatları çok heyecanlı ve dinamik gördüm. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, belediye başkanımız, tüm teşkilat başkanlarımızda burada.

Buradaki heyecanı görmek beni de çok mutlu etti ve 2023 için daha umutlu oldum. Tüm arkadaşlarımızın sizlere selamı var” şeklinde konuştu.

Uşaklı gençler uzun süre Erdoğan lehine alkışlarla tezahürat yaptı.

(HİDAYET KIRAN / UŞAK)