Ciğerimizi yakan 13 şehit vatandaşımız için Uşaklı siyasetçilerin tepkisi

Terör örgütü PKK'nın Irak Gara bölgesinde mağarada 13 vatandaşımızı şehit etmesine Uşaklı siyasilerden tepkiler art arda geldi.
Ciğerimizi yakan 13 şehit vatandaşımız için Uşaklı siyasetçilerin tepkisi

Uşak’ın önde gelen siyasi isimler yaptıkları paylaşımlarda teröre ve PKK'ya lanet okudu. İşte o mesajlar:

Av. Fahrettin Tuğrul (AK Parti Uşak İl Başkanı)

“Alçak terör örgütü PKK tarafından Gara’da şehit edilen 13 sivil ve savunmasız vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim Kahraman ordumuzun yâr ve yardımcısı olsun.

Lanet olsun teröre ve onlarla kol kola gezenlere.”

Mühendis Mehmet Bayar (AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı)

“Pençe-Kartal harekat bölgesinde hain terör örgütü pkk tarafından kahpece şehit düşürülen 13 sivil, savunmasız vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

KahrolsunPKK.”


 

Dr. İsmail Güneş (AK Parti Uşak Milletvekili)

“Hain terör örgütü Pkk tarafından alçakça şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

PKK’ya, onlara destek veren alçaklara ve bu hainleri sempatik gösterenlere lanet olsun!

Kahrolsun PKK”

Av. Mehmet Altay (AK parti Uşak Milletvekili)

“Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde Güvenlik Güçlerimizin başarılı operasyonu ile 48 terörist ölü, 2 terörist sağ ele geçirildi. Bu operasyonda kalleş ve hain PKK terör örgütü, tüm bağlantıları ile birlikte bir cinayet şebekesi olduğunu yine gösterdi. 13 sivil ve masum canımızı şehit ettiler. Şehitlerimize Allah (cc)'dan Rahmet diliyorum. Ailelerinin ve Milletimizin başı sağolsun”


 

İşadamı Şener Toköz (İYİ Parti Uşak İl Başkanı)

“Pençe Kartal-2 Harekatı Bölgesinde hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaşımıza Allah’tan rahmeti ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Esnaf Hakan Savaş (İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı)

"PKK  terör örgütü tarafından Gara ‘da şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.”