CHP’nin Uşak’taki 3 Adayı Daha Belli Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından 212 belediye başkanı adayının daha ismi açıklandı. Uşak’ta, 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’yi temsil edecek bazı ilçe adayları da belli oldu.
CHP’nin Uşak’taki 3 Adayı Daha Belli Oldu

24 Ekim'de 105, 14 Kasım'da ise 147 adayın ismini kamuoyuyla paylaşan CHP, gerçekleştirilen PM Toplantısında 212 belediye başkanının ismini belirledi. Açıklanan 212 adayla beraber bugüne kadar toplam 464 aday belirlendi. CHP'de Uşak’tan 3 isim daha açıklandı.

Buna göre Uşak Banaz Belediyesi için Ahmet Olgay Altındağ, Uşak Sivaslı Belediyesi için Hürriyet Şafak, Uşak Sivaslı Tatar Belediyesi içinse Yusuf Ceylan aday olarak gösterildi.

Daha önce açıklanan isimlerse şöyle:

Uşak Belediye Başkanlığı için Asım Kalelioğlu, Eşme İlçesi için Yılmaz Tozan, Sivaslı Pınarbaşı için mevcut Belediye Başkanı Naci Akyürek, Selçikler için İbrahim Kökçü, Eşme Yeleğen için mevcut Başkan Fevzi Kaya, Banaz Kızılcasöğüt içinse yine mevcut Başkan Ömer Biçer aday olarak gösterildi.

24 Ekim’de yapılan ilk açıklamada ise Ulubey ilçesindeki mevcut Belediye Başkanı Ali Rıza Ada'nın yeniden aday gösterileceği duyurulmuştu.

Şimdiyse Karahallı ilçe merkezlerinde aday gösterilecek isim merak konusu oldu.