CHP Uşak Belediye Başkan adayları görücüye çıktı

Cumhuriyet Halk partisi Uşak İl örgütü bir basın toplantısı düzenleyerek Uşak’taki belediye başkan adaylarını tanıttı.
CHP Uşak Belediye Başkan adayları görücüye çıktı

Usakgundem// Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, yerel seçimlerde il genelindeki tüm belediye başkanlıklarını kazanacaklarını söyledi. Partisinin yerel seçimlerde başarılı olacağını ileri süren Sancar, partisinde aday belirleme sürecinin sürdüğünü aktardı.

Sancar, “Parti Meclisimiz 24 Ekim tarihinde yaptığı toplantıda mevcut Başkanımız Ali Rıza Ada’yı 3. dönem için yeniden başkan olarak açıkladı. Yine Parti Meclisimiz 14 Kasım tarihinde Uşak Merkez İlçe Başkan Adayımız ve iki ilçemizle 4 belde belediye başkan adaylarımızı açıkladı. Bu adaylarımız: Merkezde; Sayın Asım Kalelioğlu, Eşme ilçemizde Sayın Yılmaz Tozan, Eşme Yeleğen Beldesinde mevcut Başkan Fevzi Kaya, Banaz Kızılcasöğüt’de Ömer Biçer, Sivaslı Pınarbaşı Beldesinde Naci Akyürek ve Sivaslı Selçikler Beldesinde İbrahim Kökçü olarak belirlendi” dedi.

İl genelinde 11 belediye başkanlığı bulunduğunu ve yerel seçimlerde tüm belediye başkanlıklarını kazanacakları iddiasında bulunan Sancar, "İktidara giden yol yerel seçimlerden geçiyor. Bu nedenle çok iyi çalışıp Uşak’ta 11 belediyeyi de  kazanacağız." dedi.

Asım Kalelioğlu; “Her şey çok güzel olacak, Uşak İzmir olacak"

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Asım Kalelioğlu da, CHP Genel Merkezi tarafından, Uşak Belediye Başkanı adayı gösterilmesinin kendisini onurlandırdığını söyledi.

Kalelioğlu, “Daha önce karşınıza CHP Uşak Belediye Başkan aday adayı olarak çıkmıştım. Şimdi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi ve Uşak il örgütlerinin gösterdiği lütuf ile aday olarak bu yüce görevi yerine getirebilmek için karşınızdayım. İş yaşamım boyunca şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için sosyal sorumluluk projelerine önem verdim. Hep aynı çizgide ilerlemeye çalıştım. Projeleri hep birlikte hayata geçirerek bu kaostan çıkacağımızı düşünüyorum. Atatürk devrimlerinin ve cumhuriyet ilkelerimizin yok edilmeye, çocuklarımızın geleceklerinin ipotek altına alınmaya çalışıldı bu dönemde bu değerleri yitirmemek ve sahip çıkmak adına, CHP ile birlikte gücümüzün, bilgimizin ve terimizin son damlasına kadar çalışacağımızın bilmeniz isterim. Bu sebeple, Uşak halkı için hedefimize ulaşmak için çalışmaya başlamış bulunduk. CHP iktidar olacak. Her şey çok güzel olacak. Uşak,İzmir olacak” dedi.