CHP Genel Başkanı Özel bayram namazını memleketi Manisa'da kıldı

Liderlerin bayram programı belli olurken CHP Genel Başkanı Özgür Özel bayram namazını memleketi Manisa'da kıldı.
CHP Genel Başkanı Özel bayram namazını memleketi Manisa'da kıldı

Ramazan Bayramını geçirmek üzere memleketi Manisa'ya gelen Özgür Özel bayram namazını da burada kıldı. Manise Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa örgütü, partilier ve vatandaşlarla beraber tarihi Hatuniye Camii'nde kıldı. Cami çıkışı Özel vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN BAYRAM MESAJI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını memleketi Manisa’da kıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı'nı geçirmek üzere memleketi Manisa’ya geldi. Bayramı memleketinde ailesiyle geçirecek olan Özel, bayram namazını da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, partililer ve vatandaşlarla beraber tarihi Hatuniye Camii'nde kıldı.

Bayram namazı sonrası Özel ve Zeyrek vatandaşlarla bayramlaştı. Namazın ardından açıklamalarda bulunan Özel, “Öncelikle buradan Manisa’da ve Türkiye’de yaşayan hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Başta Filistin olmak üzere İslam coğrafyası üzerinde ve dünyada çatışmaların sürdüğü, gözyaşının sürdüğü her yere bir an önce barış çağrımızı tekrarlıyoruz. Bugün bayram yapamayan çocukların olduğu bir dünyada, çocuk açlığına çarenin bulunduğu ve ülkemizde bayrama bayram sevinciyle ulaşamayan, bayrama vardıklarındaki beklentileri gerçekleşmeyen herkesin beklentilerinin gerçekleşeceği bir sonraki Kurban Bayramı’na kadar üzerimize düşen tüm sorumlulukları hatırlatmakla başlamak istiyorum.

Başta 10 bin TL gibi bir sefalet ücretine mahkum olan emekliler olmak üzere asgari ücretliler, çiftçiler, esnaflar, işsizler, işsiz gençler için hep birlikte çalışmalıyız. Milletimiz, siyasi parti ayrımı gözetmeksizin her birimizden görev beklemektedir. Bu sorumluluğun bilincinde, bu ülkede her çocuğun bayram yaşayabildiği, her yaşlının bayram sofrasını gönlüne göre kurabildiği ve herkesin bayram sevincini birlikte idrak edebildiği yarınlar için hep birlikte çalışmak durumundayız. Hem hepimizin Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm Müslümanların bayramını kutluyoruz, hem de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve bayram sevincimizi paylaşan gayrimüslimlerin, diğer dinlerden olanların da bizlere ilettiği sıcak bayram tebriklerini kabul ediyoruz" dedi.

Dünya genelinde gözyaşı akan tek bir çocuk dahi kalmayana kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceklerini belirten CHP Genel Başkanı Özgür Özel vatandaşların desteklerini istedi.