Başkan Tuğrul; “Vakit inandığımız yolda yürümenin vakti”

AK Parti Uşak 7. Olağan Kongresinde güven tazeleyen İl Başkanı Fahrettin Tuğrul,, kongrenin hazırlanmasında emeği geçen partililere, konuk ve katılımcılara bir teşekkür mesajı yayınladı.
Başkan Tuğrul; “Vakit inandığımız yolda yürümenin vakti”

Tuğrul, sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajında; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha çok çalışacak, 2023 ve 2053 hedeflerimize ulaşacağız. Rabbim bizi AK hizmetlere vesile kılsın. Vakit inandığımız yolda yürümenin vakti” dedi.

Tuğrul açıklamasında; “Rabbime hamdolsun 7. Olağan Kongremizi coşkulu bir katılımla gerçekleştirdik. Bu vesile ile Kongremize canlı bağlantı ile şeref veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kongremize katılarak bizi mutlu eden Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'a, İl Koordinatörümüz Kurtcan Çelebi'ye, sağlık sebepleri ile kongremize iştirak edemeyen ancak kongre sürecimizde yoğun bir emek harcayan İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz'a, önceki dönem Milletvekillerimiz Nuri Uslu ve Alim Tunç'a  önceki dönem İl Başkanlarımıza, önceki dönem Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimiz İsmail Güneş ve Mehmet Altay'a, Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'a, MHP İl Başkanı Ayhan Kinden ve Saadet Partisi il Başkanı İbrahim Dağgezen'e, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Merkez İlçe Teşkilatımıza, Banaz, Eşme, Ulubey, Sivaslı ve Karahallı İlçe Teşkilatlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarının kıymetli temsilcilerine, delegelerimize, üyelerimize ve Reisimizin davasına sevdalı Uşaklı hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.