Başkan Mehmet Çakın Uşaklı muhtarlarla bir araya geldi

Uşak Merkez Mahalle'de görevli olan muhtarlarla bir araya gelen belediye başkanı Mehmet Çakın istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Başkan Mehmet Çakın Uşaklı muhtarlarla bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Çakın muhtarlarla bir araya geldi! Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Uşaklı muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Uşak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve merkez muhtarları katıldı. Muhtarlar mahallelerinde yaşanan sorunları ilk ağızdan Başkan Çakın'a iletirken yine talepler ve hizmetler de masaya yatırıldı. 

BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BULUŞTU! 

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın temaslarını tüm hızı ile sürdürürken programı kapsamında Uşaklı muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. 

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, merkez mahallede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Uşak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve merkez muhtarları katıldı.

İl merkeziyle ilgili tüm konuların ele alındığı toplantıda muhtarlar bölgeleriyle ilgili talep ve isteklerini dile getirdi. Uşak Belediyesinin yaptığı çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Mehmet Çakın, ülkenin gelişimi konusunda muhtarların büyük bir önem taşıdığını belirterek, "Hiçbir ayrım gözetmeksizin her mahallemize aynı hassasiyetle yaklaşıyoruz" dedi.