Başkan Çakın Uşaklı bayan kuaförü esnafıyla bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın il genelinde hizmet veren bayan kuaförü esnafı ile bir araya geldi.
Başkan Çakın Uşaklı bayan kuaförü esnafıyla bir araya geldi

2019 senesinde yapılan yerel seçimlere AK Parti'nin adayı olarak giren Mehmet Çakın çoğunluk oyu alarak Uşak Belediye Başkanı olarak seçilmeyi başarmıştı. 5 yıldır görevde olan Başkan Mehmet Çakın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bir kere daha AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmiş ve yeni seçim kampanyasına başlamıştı.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bugünkü programı kapsamında Uşak'ta hizmet veren bayan kuaförü esnafı ile bir araya geldi. İl sınırları içerisinde hizmet veren bayan kuaförlerle bir araya gelen Başkan Çakın hem esnafa yeni projelerini anlattı hem de onların talep ve isteklerini dinledi.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN BULUŞMA PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın adaylığının resmen açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başlarken bu kapsamda Uşak'ta hizmet veren bayan kuaförlerle bir araya geldi. Toplantıda Başkan Çakın 5 yıllık icraat döneminde yapmış olduklarını ve önümüzdeki 5 sene için ise yapmak istediklerini aktardı.

ckani.jpg

Sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen etkinliğin resimlerini paylaşan Mehmet Çakın "Şehrimizde hizmet veren kıymetli bayan kuaförü esnafımız ile bir araya gelerek, samimi sohbetlerde bulunduk. İlgi ve alakaları için Uşak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanımız Sayın Yusuf Afşar’a ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Uşak’ımız için el ele omuz omuza hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." diyerek katılım sağlayan esnafa teşekkür etti.