Bakan Özhaseki Uşak Heyeti ile devam eden projeleri görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Uşak heyeti şehirdeki projeleri iletti.
Bakan Özhaseki Uşak Heyeti ile devam eden projeleri görüştü

Bakan Özhaseki Uşak Heyeti ile devam eden projeleri görüştü - Uşak heyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın da aralarında yer aldığı Uşak heyeti hem Bakanlık koltuğunu devralan Özhaseki'ye görevinin hayırlı olmasını diledi hem de Uşak'ta yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. 

UŞAK HEYETİ BAKAN ÖZHASEKİ'YE DEVAM EDEN PROJELERİ İLETTİ!

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile kentte devam eden projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yeni atanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Uşak heyeti, Bakanlığın Uşak’ta yürüttüğü arıtma tesisleri, toplu konut, Güney çevre yolu ve Millet Bahçesi gibi projelerin bir an önce tamamlanması konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi Uşak Valimiz Dr. Turan Ergün ve milletvekillerimizle birlikte ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, ülkemiz için yürüttükleri değerli çalışmalarda kolaylıklar diliyorum. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ve Uşak ilimizin bakanlıklarımıza ait taleplerini ilettik. Nazik ev sahipliğinden dolayı Bakanımıza teşekkür ederim” dedi. Şehirde devam eden projelerin ivedilikle tamamlanması yönünde görüş birliğine varıldı.