Bakan Bayraktar Uşak'ta esnaf ziyareti yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar, ziyaret ettiği Uşak’ta önemli temaslarda bulundu.
Bakan Bayraktar Uşak'ta esnaf ziyareti yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar bugün programını tamamen Uşak’a ayırdı. Günün erken saatlerinde Uşak’a gelen Bakan Bayraktar gün boyu Uşak’ta çeşitli görüşmeler yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar, bir dizi ziyaret ve inceleme için Uşak’a geldi. Bakan Bayraktar’ın ilk ziyareti Uşak Valiliği oldu. Uşak Valiliği’nde Uşak ile alakalı olarak bilgiler alan Bakan Bayraktar kendi bakanlığı ile alakalı olarak Uşak’ta bekleyen hizmet olup olmadığını bizzat Uşak Valisi Turan Ergün’e sordu.

3.jpg

UŞAK VALİLİĞİNDE GÜN BAŞLADI

Uşak Valiliğini ziyaretinin ardından Bakan Bayraktar beraberindeki heyetle birlikte İsmetpaşa Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tek tek iş yerlerini ziyaret eden Bayraktar burada esnafın sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla birebir temas kuran Bakan Bayraktar yerel seçimlerde Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’a da Uşaklılardan destek istedi.

2.jpg

UŞAK BELEDİYESİNE ZİYARET

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar ardından Uşak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti ve Başkan Mehmet Çakın ile bir görüşme gerçekleştirdi. Uşak’ta diğer ilçelerinden belediye başkanlarıyla da görüşen Bakan Bayraktar onların taleplerini de dinledi. daha sonra belediye başkanlığı ziyareti ve ilçe belediye başkanlarıyla buluşmak için Uşak Belediyesi’ne geçti.

1.jpg

İFTARI UŞAKLILARLA BERABER YAPACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar bu akşam iftar programında da Uşak’ta olacak. Uşak’ta vatandaşların da katılacağı Uşak Belediyesi’nin iftar etkinliğine katılacak olan Bakan Bayraktar’ın burada önemli mesajlar vermesi bekleniyor.