Aydın'da atıl durumda kalan eski Minibüs Garajı seçim vaadi oldu!

Seçim çalışmaları tüm yurtta büyük bir hızla devam ederken Aydın'da 10 senedir atıl durumda olan Minibüs Garajı seçim vaadi oldu.
Aydın'da atıl durumda kalan eski Minibüs Garajı seçim vaadi oldu!

Mart ayına sayılı günler kala partilerin aday yarışları tüm hızı ile devam ederken seçimin en çekişmeli geçmesi beklenen illerden biri de Aydın olmuştu. Aydın belediye başkan adayları 2024 listesinin açıklanmasının ardından adaylar sahaya inerken MHP'nin adayı olan Burak Pehlivan vatandaşlardan destek istedi.

Aydın’da seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkanı Burak Pehlivan, Pınardere Köyü’nde halkla buluştu. Soğuk havaya rağmen köylülerin yoğun ilgi gösterdiği kıraathane toplantısında yapacağı çalışmalardan söz eden Burak Pehlivan, vatandaşlardan destek istedi. Aydın’da 10 yıldır yerel yönetimlerin başında olan aynı partiye mensup belediye başkanları arasında yaşanan anlaşmazlığın faturasını halkın ödediğini ileri sürdü.

AYDIN ESKİ MİNÜBÜS GARAJI NE OLACAK?

Burak Pehlivan, köy köy sokak sokak şehrin tüm sorunlarına vakıf olduklarını belirterek, “Biz bahane değil hizmet üretmek için yola çıktık, verin yetkiyi görün etkiyi” diyerek Aydınlılardan değişim istedi.

garaj-1.jpg

Yaklaşık 9 yıldır atıl durumda bulunan eski minibüs garajını da en kısa sürede ihya edeceklerini kaydeden Pehlivan, “Maalesef şehrin göbeğinde binlerce metre kare alan atıl bir durumda duruyor.

garaj-2.jpg

Burası en kısa sürede halka hizmet veren bir alan olacaktı. Ancak bir şey yapılmadı. Göreve geldiğimizde buranın altını otopark, üstünü de Salı günleri genel Pazar, haftanın diğer günleri de Çiftçi Kayıt Sistemi’ne dahil olan üretici köylülerimizin ürünlerini satabildiği köylü pazarı yapacağız” dedi.

garaj-3.jpg

Konuşmasında ekip olarak derslerine iyi çalıştıklarını belirten Pehlivan, “Aydın’ın trafik sorunundan köylere kadar ulaşan sokak hayvanları sorununa, çöp sorunundan yol ve ulaşım sorununa çözeceğiz. Özellikle kırsal mahallelerimizdeki spor alanı sorunundan çok amaçlı salonlara kadar tüm sıkıntıları tek tek rapor haline getirdik. Sorumluluğumuzun bilinci içerisinde sizlerden destek istiyoruz” diyerek Efeler’e yeni bir kimlik kazandıracaklarını ifade etti.

garaj-4.jpg

Aydın'da 10 yıldır süregelen sorunlar olduğunu belirten Pehlivan bu sorunların tümünü çözeceklerini iddia ederken halkla sürekli istişare içerisinde olacaklarını ifade etti.