Aydın Söke'de eski otogarın dönüşümü başladı!

Aydın’da Söke Belediyesi eski otogar alanının dönüşümü için çalışmaları başlattı.
Aydın Söke'de eski otogarın dönüşümü başladı!

Aydın’da Söke Belediyesi tarafından oldukça şikayet edilen bir konuda çalışmalar resmen başlatıldı. Eski otogarın bulunduğu alanın dönüşümü için Söke Belediyesi’nin ekipleri çalışmalara başladı. İş makinelerinin çalışmaya başladığı alanda önce sökümler yapılıyor.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın büyük bir önem verdiği bu dönüşüm için çalışmaların çok hızlı bir şekilde ilerleyeceği bildirildi. Söküm işlemleri tamamlandığında ise ekipler yıkım aşamasına geçecekler. Proje neticelendiğinde ise Söke için yeni bir alan meydana çıkacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan'ın talimatıyla başlayan çalışmalar kapsamında, belediye ekipleri tarafından alandaki söküm işlemlerine başlandı. Kısa süre içinde atıl durumdaki binaların yıkımına da geçilecek. Yapılan çalışmayla bir süredir kullanılmayan eski otogar alanı daha güvenilir ve temiz bir hale getirilecek. Başkan Arıkan, dönüşüm çalışmalarının şehre yeni bir çehre kazandıracağını ve alanın halkın kullanımına daha uygun hale getirileceğini vurguladı.

Söke’de eski otogar alanının yıkık görüntüsü ilçede oldukça kötü bir görüntü veriyordu. Bu kötü görüntü yapılacak olan dönüşüm çalışması ile tamamen ortadan kaldırılıp alan çok daha modern bir hale getirilip çehresi değişecek. Sökeliler şimdi dönüşüm çalışmalarının bitmesini heyecanla beklemeye başladılar.

Kaynak:Haber Kaynağı