Aydın Kuşadası'nda CHP'ye katılan İYİ Partililere rozetleri takıldı

CHP Kuşadası ilçe başkanlığında İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan üyeler için rozet takma töreni düzenlendi.
Aydın Kuşadası'nda CHP'ye katılan İYİ Partililere rozetleri takıldı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin çalışmaları tüm hızı ile devam ederken İYİ Parti'de başlayan istifa rüzgarı sürüyor. Yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Kuşadası ilçe örgütünden istifa ederek CHP'ye katılan kişiler için rozet takma töreni düzenlendi.

Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel tarafından rozetleri takılan yeni üyelere hoş geldin denildi. Başkan Günel partilerinin ve kapılarının herkese açık olduğunun altını çizerken 31 Mart yerel seçimlerinde bir kere daha sandıkları patlatacaklarını ifade etti.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN İSİMLER CHP'YE KATILDILAR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi İYİ Parti’den topluca istifa ederek kendi saflarına katılanlar için rozet takma töreni düzenledi. Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, “Buradan diğer İYİ Partili arkadaşlarıma sesleniyorum.

rozet-1.jpg

Kapımız da yüreğimiz de herkese sonuna kadar açık” dedi. Rozet takma töreninde CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Başkan Ömer Günel ve parti yöneticileri tarafından İYİ Parti’den istifa eden 100 kişiye CHP rozetleri takıldı.

rozet-3.jpg

Törenin açılış konuşmasını yapan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde bir takım kesimler Kuşadası’nda CHP’yi yıpratmaya çalıştı. Kuşadası’nda resmen yalan rüzgarı estirdiler. Ancak yalancıların mumu yatsıya kadar yandı. Çünkü Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın açıkladığı ve Aydın İl Başkanlığı’na gönderdiği resmi rakamlara göre listede 135 istifa var.

rozet-4.jpg

Bunların da en az 30 veya 40 tanesi de münferit istifalar. Kuşadası’nın karnı artık bu yalanlara tok. Bugün kentimizde 5 yıldır başarıyla çalışan bir belediye başkanımız var. Onun sayesinde partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

Partilerin seçim yarışları ve kampanyaları 31 Mart'a yaklaşılan her geçen gün biraz daha artarken CHP Kuşadası örgütü de çalışmalarını hızlandırmıştı. Düzenlenen rozet takma töreni bu nedenle bir miting havasında gerçekleşirken vatandaşların da katılımları dikkat çekti.