Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Günel iş insanlarını ağırladı

Başkan Günel Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği (KUGİAD) üyelerini kabul etti. Heyet Başkan Günel'e ikinci dönem için başarılar diledi.
Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Günel iş insanlarını ağırladı

AYDIN (İHA) - 31 Mart seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak görevine devam etme hakkı elde eden Kuşadası Belediye Başkaın Ömer Günel hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Ömer Günel son olarak KUGİAD üyelerinin ziyaretini kabul etti.

KUGİAD ÜYELERİ BAŞKAN GÜNEL'i ZİYARET ETTİ!

Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği (KUGİAD), Başkan Ömer Günel’i ziyaret ederek ikinci hizmet dönemi için başarılar diledi. Dernek yöneticileri, aynı zamanda KUGİAD’ın kurucu üyesi de olan Başkan Ömer Günel’in Kuşadası’na büyük hizmetleri olduğunu ifade etti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye belediye meclis üyeleri de katıldı. Ziyarette, KUGİAD üyeleri seçimde elde ettiği başarı nedeniyle Başkan Ömer Günel’i tebrik ederek başarı temennilerini iletti. Başkan Ömer Günel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KUGİAD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Günel'in hizmette olduğu 5 sene boyunca Kuşadası'nın hizmetle tanıştığını belirten KUGİAD Başkanı Haşmet Boğalı bir kere daha teşekkürlerini sunarak yeni 5 yıllık dönemi için başarılar diledi. Kuşadası Belediye Başkanı Günel ise ziyaretleri için KUGİAD üyelerine teşekkürlerini sundu.