Ankara AK Parti Belediye Başkan adayı! AK Parti Ankara Belediye Başkan adayı 2024

Türkiye artık Mart ayında yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Belediye Başkan adaylarını açıkladı. İstanbul için adayın Murat Kurum olduğu ilan edildi. AK Parti Ankara Belediye Başkan adayı kim?
Ankara AK Parti Belediye Başkan adayı! AK Parti Ankara Belediye Başkan adayı 2024

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak ediliyor. AK Parti dün İstanbul dahil olmak üzere 11 büyükşehir ve 15 il belediye başkan adayını açıkladı. Peki, Ankara Belediye başkan adayı belli oldu mu?

AK Parti Ankara Belediye Başkan adayı açıklaması heyecanla bekleniyor. Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimlere girecek. Belediye başkanları yeniden belirlenecek. Vatandaşlar da özellikle Ankara belediye başkan adayının kim olacağını merak ediyor.

AK PARTİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara adayının 15 Ocak tarihinde Ankara’da açıklanacağını ifade ederek, “Ankara adayını Ankara'da açıklayacağız. Seçim beyannamesini burada açıklayacağız. Strateji belgemizi açıklayacağız. Yarıya yakınını açıklarız" ifadelerini kullandı.

KONUŞULAN İSİMLER

Kulislerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı için farklı isimler gündeme geldi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un aday olabileceği konuşulurken, Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Veysel Tiryaki'nin de seçimler için adı geçmeye başladı. Konu ile ilgili bir gelişme olduğunda sizlere aktarıyor olacağız.