Alim Tunç: FETÖ, inanan insanların birbirlerine olan güvenini sarstı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından her yıl geleneksel hala gelen pilav günü bu yılda okul bahçesinde düzenlendi. AK Parti Uşak Milletvekili Dr.Alim Tunç pilav gününde bir konuşma yaptı.
Alim Tunç: FETÖ, inanan insanların birbirlerine olan güvenini sarstı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından her yıl geleneksel hala gelen pilav günü bu yıl da okul bahçesinde düzenlendi. 

Düzenlenen programda konuşan AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, FETÖ'nün inanan insanlar üzerinde birbirlerine olan güveni sarsarak, aralarına nifak soktuğunu söyledi.

İnanan insanları ancak kendi içlerinden çıkacak olanların vurabileceğini ve FETÖ üyelerinin de bunu yaptıklarını belirten milletvekili Tunç, şöyle konuştu:

"15 Temmuz'da millet ve ümmet olarak hain bir darbe girişimine maruz kaldık. Bu ülke, böyle bir hainliği daha önce hiç görmedi. Bunları yapanları, ümmet ve bu millet asla affetmeyecek. Bu insanlar, inanan insanların birbirlerine karşı olan güvenlerini sarstılar. Hak ile batıl eskiden, siyah ve beyaz kadar ayrı iken,  şimdi ise hak görünenler, batıl ile ile ele geziyor. Fakat bugün yine bizler birlik ve beraberlik içindeyiz. Bizleri, ülkemizi ve ümmetimizi bölemeyecekler. Türkiye, ümmetin ve tüm mazlum coğrafyaların umut kapısı ve sancaktarıdır."

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ise 28 Şubat döneminde yaşananlara dikkat çekerek, o kötü günlerin geride kaldığını ve Türkiye'nin şimdi huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşanan bir ülke olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından misafirlere pilav ve ayran ikram edilirken, İmam Hatip Lisesi mezunları okul arkadaşları ile sohbet ederek eski günleri yadettiler.

Etkinliğe, Tunç ve Turan'ın yanı sıra Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Eksür, İmam Hatip Lisesi mezunları ve vatandaşlar katıldı.