AK Parti'nin İstanbul adayı kim olacak? Fatih Portakal son adres diyerek açıkladı!

Yerel seçim hazırlıkları devam ederken en çok merak edilen konu AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kimi aday göstereceği oldu. Bu konuda gazeteci Fatih Portakal önemi bir iddiada bulundu.
AK Parti'nin İstanbul adayı kim olacak? Fatih Portakal son adres diyerek açıkladı!

Yerel seçimler için hesaplar yapılmaya başlandı. Cumhur İttifakı özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’den geri almak istiyor. Bu önemli sonuç için ise hesaplar en ince ayrıntısına kadar yapılıyor.

AK PARTİ VE MHP ANLAŞTI!

AK Parti ve MHP yerel seçimler için yapılan görüşmelerde mutabık kaldılar ve 30 büyükşehirde AK Parti’nin adayları MHP tarafından desteklenecek. Mersin ve Manisa’da ise MHP’nin adaylarının desteklenmesi kararlaştırıldı.

ERBAKAN AÇIKLAMA YAPTI!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapmıştı. Bu görüşmeye dair katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul, Ankara ve İzmir’de adaylarının desteklenmesini istediğini söyledi. Bu görüşmede herhangi bir pazarlık yapılmadığını belirten Fatih Erbakan Konya’yı istediğine dair iddiaları da reddetti.

ARALIK SONUNDA BELLİ OLACAK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise dün Cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada birinci derecede büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklanması için Aralık ayının sonunu işaret etti.

AK PARTİ'NİN ADAYI BİNALİ YILDIRIM MI OLACAK?

Yaşanan tüm bu gelişmeleri yorumlayan gazeteci Fatih Portakal, Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayının kim olabileceğine dair son adresin Binali Yıldırım olabileceği çıkarımında bulundu.

AK Parti’nin İBB adayı hakkında değerlendirme yapan Fatih Portakal, “Zaman zaman bizim yaptığımız yorumlar ile siyasetçilerin açıklamaları örtüşmüyor. Biz konuları yorumluyoruz ve içeriden bize gelen kulis bilgilerini aktarıyoruz. Siz siyasetçilerin her sözüne inanıyor musunuz? Erdoğan’ın, Özgür Özel’in Fatih Erbakan’ın... İnanmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da kimi aday göstereceği konusunda çok kararsız. Selçuk Bayraktar, Ali Yerlikaya, Murat Kurum isimleri geçmişti. Fath belediye Başkanı da konuşulmuştu. Sonunda ibre nerede dönecek derseniz bana göre son adres Binali Bey olabilir. 2019’da 29 Aralık’ta Binali Bey açıklanmıştı. Bir daha olur mu olmaz mı? Belki son adres olabilir, neden olmasın. Elbette bunda son kararı verecek olan Binali Yıldırım’ın kendisidir.” dedi.