AK Parti Uşak'ta temayül yoklaması

Uşak'ta, 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday adayı olan 28 kişi için temayül yoklaması başladı.
AK Parti Uşak'ta temayül yoklaması

AK Parti Uşak’ta 24 Haziran seçimleri öncesinde temayül yoklaması yapılıyor.

Uşak Çağrı Düğün Salonunda saat 10.00’da başlayan yoklama saat 16.00’a kadar devam edecek.

Temayül yoklamasına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çanlı, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Gençlik Kolları MKYK Üyesi İsmail Eyüpoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Partisi için önemli bir gün olduğunu ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 28 aday adayı için yaklaşık 800 kişinin oy kullanacağını, sonuçların AK Parti Genel Merkezinde sayılacağını söyledi.

Çakın, 7 sandıkta kullanılan oylar neticesinde ilk 9’a giren milletvekili aday adaylarımızdan 3 tanesi genel merkezimizin değerlendirmeleri sonrası aday olacak. AK Parti Genel Merkezi’nde uzman bir ekip yapılan temayül yoklamasının sonuçlarını değerlendirdikten sonra, ortak komisyona çıkaracaklar. İnşallah AK Parti Uşak teşkilatı olarak bu seçimlerde TBMM’ye 3 milletvekili göndereceğiz“ dedi.