AK parti Uşak İl Teşkilatında Kongre Hazırlığı

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, 25 Ocak Pazartesi günü düzenlenecek olan 7. Olağan Kongresinin son hazırlıklarını yapıyor.
AK parti Uşak İl Teşkilatında Kongre Hazırlığı

Uşak’ta tüm ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti Uşak İl Başkanlığı 25 Ocak Pazartesi günü saat:11.00 de Huzurkent de bulunan yeni spor salonunun da yapılacak olan 7. Olağan Kongresine hazırlanıyor.

Mevcut AK Parti Uşak İl Başkanı Avukat Fahrettin Tuğrul’un il başkanlığı seçimlerine tek liste ile katılacağı öğrenildi. AK Parti Uşak 7. Olağan Kongresi için dışarıdan gelecek misafirler hakkında da temaslar devam ediyor.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Uşak Koordinatörü Osman Boyraz’ın kesin katılacağı kongreye, katılacak  Genel Başkan Yardımcısının ise diğer illerin kongrelerine göre belirleneceği öğrenildi.

Pandemi önlemleri, maske ve mesafe kurallarına göre yapılması planlanan 7. Olağan Kongreye Uşak’ta faal STK temsilcilerinin davet edildiği belirtildi.

Kongrede Uşak il genelinde toplam 600 delege ve doğal delegenin oy kullanacağını belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Avukat Fahrettin Tuğrul, “İl Başkanlığımın son bir yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizde de salgından dolayı zor bir süreç yaşadık. Bu süreci, dünyadaki diğer ülkelere göre devletimizin başarı ile atlattığını düşünüyorum.

Biz de Uşak İl teşkilatı olarak mahalle temsilcilerimizden aldığımız tüm sorunları partimizden edindiğimiz 20 yıllık kültür ile en yukarılara iletiyoruz. 7. Olağan Kongremiz, aynı zamanda teşkilatımız ve tüm partililerimiz için düğün günümüzdür. En güzel günümüzdür. Kongremizi bir şenlik havasında tamamlayacağız.

Ülkemizi, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 hedeflerine ulaştırmak için Uşak il Teşkilatı olarak yeni dönemde de gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.