AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul; “Muhalefet Uşak’ta da fikirlerimizi çalarak siyaset yapıyor”

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, “Basınla Buluşma” toplantılarının ikincisini Atapark Çayzade’de gerçekleştirdi.
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul;  “Muhalefet Uşak’ta da fikirlerimizi çalarak siyaset yapıyor”

AK Parti teşkilat başkanları, milletvekilleri ve Belediye Başkanın da katıldığı toplantıda; AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ı kast ederek muhalefeti, partisinin fikirlerini bir hırsız gibi çalarak acayip bir siyaset anlayışı geliştirmekle suçladı.

Kahvaltıda; AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, AK Parti Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, belediye başkan yardımcıları, il ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri oldu.

“MUHALEFETİN YAPTIĞI HIRSIZLIKTIR”

Basın mensupları ile bir araya geldikleri buluşmaların ikincisini düzenlediklerini kaydeden Başkan Tuğrul, “Demokrasinin gereği, bayramı ve şöleni olan 2023 seçimlerine adım adım yaklaşıyoruz. AK Parti Uşak İl Teşkilatımızla, vekillerimizle belediye başkanımızla, kadın ve gençlik kolları ile gece gündüz fikir üretiyoruz. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz.

Bunun karşılığında Uşak olarak büyük kazanımlar elde ediyoruz. Birazdan bu kazanımları Sayın Vekillerimiz sizlere aktaracaktır. Son dönemde siyasette bir şark kurnazlığı dönemi başladı. Bu şark kurnazlığı tabiri daha da öteye götürülebilir. Hırsızlık da denilebilir. Birinin emeğini ve fikrini çalmak ve kendi yapmış gibi ortaya atmak da hırsızlık demektir.

Son dönemde ana muhalefet partisinde böyle bir anlayış oluştu. Son 20 yılda bu ülkede Sayın Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde dokunulmamış hiçbir alan kalmadı. Köylerimizin en uç noktalarına kadar hizmet götüren devletimiz, vatandaşımıza varlığını hissettirdi.

Şimdi de hükümetimiz vatandaş için çok güzel çalışmalar yapıyor. Muhalefet hemen kendine mal ediyor. Bir yerden haber mi alıyor nedir? “İşte bu bizim fikrimiz” deyip hemen ortaya çıkıyor. Bunu Uşak’ta da görmeye başladık. Muhalefet Milletvekili aynı şekilde davranıyor.

Hükümetimiz bir yıldan fazla sürede emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için çalışma yapıyor. Muhalefetin Uşak Milletvekili vatandaşlara mesaj atarak “Benim teklifim üzerine EYT yasası çıkarılıyor” diye mesaj attı. Garip ve enteresan bir siyaset anlayışı oluşmaya başladı” şeklinde yakındı.

“2023 SEÇİMLERİNİ BİZ KAZANACAĞIZ”

Tuğrul konuşmasının son bölümünde iddalı sözlerle 2023 sçimlerini, Uşak’ta ve Türkiye’de AK Parti’nin kazanacağını ileri sürdü ve şunları söyledi:

“Vekillerimiz, Uşak’ın tüm ilçelerine doğalgaz getirmesi planlanan bir çalışmaya imza attı. Vekillerimizin gayretli çalışasına bizde şahidiz. Allah’ta şahittir. İlçelerimizin doğalgaza ihtiyacı var. Vekilimizde bunu sosyal medyadan paylaşınca, muhalefet vekili bunu ben yaptım diye ortaya çıkamadı.

Milletimiz çok ferasetlidir. 18 yıldır kimin iş yaptığını, kimin yapmadığını adalet terazisinde çok iyi tartar. Bizler saha çalışmasını vekillerimizle gece gündüz demeden kesintisiz sürdüreceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdağan’ın söylediği gibi, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız.”

Muhalefetin kendisine çeki düzen vermesi gerek bize büyük br moral ve zevk veriyor. Bu ülke ve bu şehir için bir şey yapacaklarına dair hiçbir şey duymuyoruz. Varsa yoksa eleştiri yapmak, onu da yalan yanlış yapıyor. Ülke ile ilgili hiçbir hayalleri ve hedefleri olmadan ülkeyi yönetmeye kalkıyorlar.

Dün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi pazaryerinde 200 den fazla esnafın elini sıktık. Vatandaşımızın desteği bize güç veriyor.

Evet vatandaşımızın yaşadığı sıkıntılar var. Ancak, vatandaş bu sıkıntıları çözecek tek liderin yine Recep Tayyip Erdoğan olduğuna inanıyor.

2023 yılı genel seçimlerinde Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında kenetlendiğini ve toplandığını hep birlikte göreceğiz.”

(SALİH KILINÇ / HABER)