AK Parti'nin Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi seçim irtibat bürosu açıldı

AK Parti Uşak İl Teşkilatı’na bağlı Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallelerinin seçim irtibat bürolarının açılışı yapıldı.
AK Parti'nin Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi seçim irtibat bürosu açıldı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, il gençlik ve kadın kolları yönetimlerinin katıldığı açılış programı dualar eşliğinde başladı. Yaptığı konuşmada seçim irtibat bürosu hakkında bilgi veren Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a omuz vereceklerini söyledi. Bayar, “Cumhurbaşkanımız 24 Haziranı işaret etti ve bizler Uşak İl ve İlçe Teşkilatları olarak çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde bizleri cadde ve sokaklarda çok fazla göreceksiniz. Bu seçim büromuz da bir örnektir ve emeği geçenleri takdir ediyoruz. Burada büyük işler başaracağız ve Cumhurbaşkanımıza omuz vereceğiz. Hiç şüpheniz olmasın ki zafer İnşallah bizimdir” dedi. 

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın da yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu belirterek, “Önümüzdeki seçim süresince yapılacak olan çalışmalarda mahalle teşkilatı irtibat bürolarının hayırlı çalışmalara vesile olmalarını diliyorum. 42 gün sonra, 2001 yılında başladığımız kutlu yolculuğun en önemli seçimlerinden birine şahit olacağız. Bizler AK Parti olarak davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Uşak’tan en yüksek oyla yeni sistemin ilk önderi seçeceğiz. Ankara’ya en fazla vekili göndermek için sandık başına gideceğiz. Bu seçimler sadece Uşak ve Türkiye için değil dünya için önemlidir” diye konuştu. 

Kısa bir süre önce Fransa eski Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, üç eski başbakan, Yahudi ve Hristiyan cemaati temsilcileriyle yazarların da bulunduğu 300 kişinin imzasıyla yayınlanan ve Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerin çıkarılması savunan bildiriye tepki gösteren Mehmet Çakın, söz konusu duruma İslam dünyasında tek karşı çıkan liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti. Çakın, şöyle konuştu: “Geçtiğimiz günlerde medyada yer alan Fransa’daki sözde 300 aydının Kur’an-ı Kerim’deki bazı ayeti kerimelerin çıkarılması gibi bir talebine tek karşı çıkan ülke Türkiye oldu ve tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu. Eğer 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız seçilmezse, Müslümanların hakkını savunacak kimse kalmayacak. 24 Haziran seçimlerinde millet iradesine ipotek koyanlara hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz ve gece gündüz demeden çalışacağız”. dedi