AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul güven tazeledi

AK Parti Uşak 7. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Fahrettin Tuğrul güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul güven tazeledi

AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul güven tazeledi

AK Parti Uşak 7. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Fahrettin Tuğrul güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

AK Parti Uşak 7. Olağan İl başkanlığı Kongresi, Huzurkent’de bulunan yeni spor salonunda yapıldı. Kayıtlı 600 delege ve doğal delegenin oy kullandığı genel kurulda: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genel Merkez Koordinatörü Kurtcan Çelebi, MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden, Uşak eski Belediye Başkanı Nurulah Cahan ve bazı STK temsilcileri katıldı.

Yaklaşık 2 bin partilinin katıldığı genel kurul divan başkanı ve üyelerinin seçimi ile başladı. Divan başkanlığı için Genel Merkez Koordinatörü Kurtcan Çelebi, üyelikleri için, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale, Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar seçildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantısının ardından İl Başkanı Fahrettin Tuğrul bir konuşma yaptı. Tuğrul konuşmasında, “Teşkilatın yükünü çeken, tüm AK Parti Uşak teşkilatlarını, ve konukları  muhabbetle selamladığını belirterek sözlerine başladı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, “14 Ağustos 2001 tarihinde “Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olamayacak” diyerek yola çıkan, yarınlardan emin olamayan Türkiye’den 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını hedefleyen Türkiye’ye kavuşturan davamızın inanmış neferleri.

AK Parti sadece siyasi bir oluşum değil kutlu bir davanın adıdır. Bu dava samimi ve beklentisiz gece gündüz Allah rızası almak için koşanların davasıdır. Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur” diyenlerin davasıdır.

Bu dava “Dünya 5’ten büyük” diyen ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır.

Dün olduğu gibi bugün olduğu gibi yarında omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.

Bu kutsal davamız için il başkanlığını bana tebliğ etmiş olan iradenin benden beklediği başlıca görev, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmek, birliğimize ve gücümüze etki edecek negatif unsurları yok etmektir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, “Hiç kimsenin kendi kişisel ajandasını ve kariyer planlamasını AK Parti’nin üzerinde tutmaya hakkı yoktur” sözünü şiar edinmeliyiz. Hiç kimse partimizin üzerinde değildir.

Şehrimize yapılan tüm iyi şeylerin payı teşkilatımıza, olumsuz şeylerin payı ise şahsımıza düşüncesi ile hareket etmekteyiz.Bugün ülkemiz, harici ve dahili sayısız düşmana karşı, istiklal ve istikbal mücadelesi vermektedir. Mücadelemiz Suriye’de Akdeniz’de çetin bir şekilde sürmektedir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu çetin mücadeleden çok güçlü bir şekilde çıkacağız” dedi.

Daha sonra, Uşak Belediye Başkanı Çakın, Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ birer selamlama konuşması yaptı.

Faaliyet raporu ve mali bütçelerin okunup oylanmasından sonra seçimlere geçildi.

Yapılan AK Parti Uşak 7. Olağan Kongresi sonucu Fahrettin Tuğrul Başkanlığındaki yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Ahmet Mıllık, Ahmet Özoğul, Arslan Demir, Aysun Ekiz,  Baki Akdaş, Barış Hanlı, Dilek Akbıyıkoğlu, Elvan Besrek, Emin Özçelik, Eren Özmen, Eyüp Karakaya, Fatih Yasin Yangıncı, Fuat Gökçeoğlu, Gamze Küpeli Kaya, Hamdi Çağır Koca, Hatice Bayer, Himmet Yaşar, İbrahim Akkaş, Mehmet Atasorkun, Mehmet keskin, Mehmet Nacar, Muhammed Burak karagür, Muhammed Burak karagür, Muhammet Karakuş, Mustafa Sezer, Nafiz Mıdık, Nergiz Polat, Nurgül Kara, Ömer Özden, Ömer Ünsal, Ramazan Gündağ, Ramazan Koçyiğit, Reşat Çelik, Şükran Altındağ, Tahsin Karın, Tansu Bulut, Veyis Bozkurt, Yaşar Akcan, Yavuz Aydın, Yüksel Furtuna

İl Disiplin Kurulu Üyeleri: Nurullah Erkan, İsmail Arslan, Hüseyin Karakuzu, Mehmet Özkul, Mehmet Özkan

İl Demokrasi Hakem Hakem Kurulu Üyeleri: Emin Gündüz, Yüksel Akca, Nuri Erşahin,

Büyük Kongre Delegeleri: Fahrettin Tuğrul, Mehmet Çakın, Nuri Demir, Mehmet Bayar, Enes Kale, Hilal Sabancı