AK Parti Aydın İl Başkanı istifa etmeyeceğini açıkladı!

Bir süredir hakkında istifa edeceğine dair iddialar ortaya atılan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten istifa etmeyeceğini açıkladı.
AK Parti Aydın İl Başkanı istifa etmeyeceğini açıkladı!

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, seçim sonuçlarına yönelik bir açıklama yaparak istifa iddialarını yanıtladı. İstifa etmek gibi bir düşünceye sahip olmadığını açıklayan Gökhan Ökten, Aydın’ın tüm ilçelerinde detaylı bir seçim sonucu araştırması yaptıklarını söyledi.

Seçmen iradesini yok saymayan bir siyasi parti olduklarının altını çizen AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, bekledikleri gibi bir seçim sonucu alamadıklarını belirterek seçmenin kararının baş tacı olduğunu duyurdu.

Kazanan belediye başkanlarını tebrik ettiklerini belirten Ökten, “Bugün yetkiyi mazbatayı alanın görevi, oradaki vatandaşlara hizmet etmek. Efeler Belediyesi’nde şuanda çalışanların maaşının düştüğü yönünde bilgi geldi. Bunu takip edeceğiz. Vatandaşların da bunu sorgulamasını sağlayacağız” dedi.

Şahsına yönelik eleştirilere de cevap veren AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Biz önden gidine çelme, arkadan gelene dirsek atan siyaseti sevmiyoruz. Bu siyasetin içinde var. Yine hakkımızda farklı farklı şeyler yazılıp çiziliyor. Çamur at izi kalsın için uğraşıyorlar” dedi.

Koruma ile gezdiği yönündeki konuya açıklık getiren Başkan Ökten, “Bir konu gelişti. Emniyetten bir polis memuru bize iki veya üç hafta eşlik etti. Polise gerek kalmadığını söyledik ve polis memuru görevine döndü.” diye konuştu.

Neden istifa etmediğini açıkladı

AK Parti’nin Aydın’da seçimde başarısız çıkmasına rağmen neden istifa etmediği yönündeki soruya da cevap veren Gökhan Ökten’e “Siz beni istifaya davet ediyorsunuz. Seçimden bu yana partinin içinde dışında, herkes şunu söylüyor, siz elinden geleni yaptınız. Çok koşturdunuz. Takdir seçmenin iradesi. Bu sonucun sebebi neyse ortaya koyacağız. Siz bunun siyasi hatamızdan dolayı kaynaklandığını ispatlayın gereğini yapayım. Herkes eline vicdanına koyup evet Aydın’da bu sonuç il başkanlığından kaynaklanıyor desin. O zaman ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in açıklamalarının Aydın’da nasıl yankı bulacağı merak ediliyor.