Aile Bakanı Göktaş Uşak’ı ziyaret edecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün Uşak’ı ziyaret edecek. Konuya ilişkin bakanın Uşak il program ziyaretinin detayları belli oldu.
Aile Bakanı Göktaş Uşak’ı ziyaret edecek

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün Uşak’ta çeşitli adresleri ziyaret edecek. İzmir’den Uşak’a hareket edecek olan Bakan Göktaş, öğleden sonra Uşak’tan Ankara’ya geçiş yapacak.

FARKLI ADRESLERİ ZİYARET EDECEK

Aktarılan detaylara göre Bakan Göktaş’ın ziyaret programının detayları belli oldu. Buna göre saat 10.00’da yola çıkacak olan Bakanın saat 12.00 civarında Uşak’ta olması bekleniyor. Uşak’a varması ile birlikte belirlenen adresleri ziyaret edecek olan Aile Bakanının ilk adresi UKAMER (Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi) ziyareti olacak.

Buradan sonra Vefa Yaşam Merkezi’ni ziyaret edecek olan Bakan Göktaş büyüklerle gönül sohbeti ve engelli dernek başkanları ile bir buluşma gerçekleştirecek.

İşte Bakanın Uşak programı:

10:00 / 12:00 İzmir’den Uşak’a Hareket ve Varış

12:00 / 13:00 UKAMER (Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi) Ziyareti (Yer: Uşak UKAMER)

13:15 / 14:15 Vefa Yaşam Merkezi Ziyareti (Yer ve Mesafe: Uşak Vefa Yaşam Merkezi , 3 km)

  • Büyüklerimiz İle Gönül Sohbeti
  • Engelli Dernek Başkanları İle Buluşma

14:15 Ankara’ya Hareket

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın öğleden sonra Uşak’tan Ankara’ya geçiş yapması ve programına Ankara’dan devam etmesi bekleniyor. Programa ilişkin basın mensuplarına ayrıntılı bilgi verildi.