28 Mayıs 2023 Uşak Merkez Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçim Sonuçları

Bugün yani 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Uşak Merkez'de hangi adayın daha fazla oy aldığı merak konusu oldu.
28 Mayıs 2023 Uşak Merkez Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçim Sonuçları

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan, Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu seçimde aday olmuştu. Tamamlanan seçimin ardından ise Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı yüzde 44,88, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın 49,52 oranında oy alması nedeni ile seçimin ikinci tura kalmasına karar verildi. Alınan bu kararın ardından ise bugün Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir seçim gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLUYOR!

Yüksek Seçim Kurulu tarafından düzenlenen seçimler bugün sabah saat 08.00 itibariyle başlamıştı. Saatler 17.00'ı gösterdiğinde ise seçimin tamamlandığı ifade edildi. İkinci turu düzenlenen bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önümüzdeki 5 sene içerisinde ülkenin hangi isim tarafından yönetileceği belirlenecek olup vatandaşlar tarafından da sonuçlar merak konusu haline geldi.

Sonuçların ne zaman açıklanacağı ve seçim yasaklarının saat kaça kadar devam edeceği gibi pek çok konuda merak edilenler de artmaya başladı. 

UŞAK MERKEZ CUMHURBAŞKANLIĞI İKİNCİ TUR SEÇİM SONUÇLARI

Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından bugün saat 17.00 itibariyle sona eren seçimlerde Uşak Merkez'de hangi adayın daha önde olduğu merak konusu olmuştu. Henüz YSK tarafından sonuçların açıklanması için yasakların kalkması beklenirken, merkezdeki seçim sonuçları YSK tarafından yayımlanacak olan duyurda seçim yasaklarının kalkması itibariyle yayımlanacaktır. 

13. Cumhurbaşkanı Kim Oldu?

Kemal Kılıçdaroğlu - Millet İttifakı: - 48,14

Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı - Cumhur İttifakı: - 51,83