Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti!

Türk sinemasının usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu’nun hayatını kaybettiği açıklandı. Kayhan Yıldızoğlu kimdir, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi, cenazesi ne zaman?
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti!

Türk sinemasının emektar oyuncularından olan Kayhan Yıldızoğlu’ndan acı haber geldi. Kayhan Yıldızoğlu’nun hayatını hayatını kaybettiği açıklanırken bu kayıp ile alakalı olarak kötü haberi kızı Sibel Aybar duyurdu. Kayhan Yıldızoğlu neden hayatını kaybetti, hastalığı neydi,? Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze töreni nerede ve ne zaman olacak?

HASTALIĞI NEYDİ, ÖLÜM NEDENİ NE?

Kayhan Yıldızoğlu bugün hayatını kaybederken 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncunun neden öldüğü de büyük bir merak konusu oldu. Kayhan Yıldızoğlu’nun hayatını kaybetme nedeni olarak kızı Sibel Aybar bilgi verdi. Kızının açıklamasına göre Kayhan Yıldızoğlu yaşlılığa bağlı olarak bazı hastalıklarla mücadele ediyordu. Ölüm nedeni için belirgin bir hastalık açıklanmazken yaşlılıktan dolayı hayatını kaybettiği bildirildi.

CENAZESİ NE ZAMAN?

Kayhan Yıldızoğlu için düzenlenecek olan cenaze töreni için ailesinden açıklama geldi. Usta oyuncunun kızı Sibel Aybar yaptığı açıklamada, “Cenazemiz Pazartesi günü öğle namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda cenazesi annesinin mezarının olduğu Feriköy’de defnedilecek.” dedi.

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR?

Kayhan Yıldızoğlu Türk sinemasının oldukça eski emektarlarından birisidir. Yeşilçam filmlerinde de yer almış olan Kayhan Yıldızoğlu daha sonra modern Türk sinemasında da önemli filmlerde rol almıştır. Bunun yanında dizilerde de oynayan usta oyuncu balarısı ile Türk halkının gönlünde yer edinebilmiştir. 1936 yılında İstanbul Yeşilköy’de dünyaya gelen Kayhan Yıldızoğlu’nun yaşamı 2024 yılında yine İstanbul’da son bulmuştur. Kayhan Yıldızoğlu son olarak Kurtlar Vadisi Pusu isimli kült dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. İlerleyen yaşından dolayı son yıllarda çok aktif olarak meslek yaşamını devam ettiremiyordu. Kayhan Yıldızoğlu arkasında yüzlerce film ve dizi bıraktı.