Uşak'ta Yücel Arzen'in katılımı ile Necip Fazıl Kısakürek anıldı!

Uşak Belediyesi’nin düzenlediği Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili müzisyen Yücel Arzen de katıldı.
Uşak'ta Yücel Arzen'in katılımı ile Necip Fazıl Kısakürek anıldı!

Uşak Belediyesi tarafından kültür sanat etkinliklerine devam ediliyor. Yapılan etkinlikler ile Uşak’ta kültür sanat alanında bir canlılık kazandırmayı amaçlayan Uşak Belediyesi son olarak Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi düzenledi. Geceye Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden olan AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen de katıldı.

2.jpg

NECİP FAZIL KISAKÜREK ANILDI

Gerçekleştirilen etkinlikte Necip Fazıl Kısakürek’in edebi ve siyasi hayatına dair bilgilerle donatılmış bir program gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek’in unutulmayan şiirleri okunurken bu şiirlerden destelenen şarkılar söylendi. Besteci yönü de olan AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen de sahneye çıkarak Necip Fazıl Kısakürek’in şiirlerine dair besteleri çalıp söyledi.

3.jpg

Yoğun bir katılımın gösterildiği Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi’nde duygusal anlar yaşandı. Milli bir edebiyatçı olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatından önemli kesitlerin de paylaşıldığı etkinlik tam bir anma gecesi konseptinde yapıldı.

4.jpg

YÜCEL ARZEN’E HEDİYE VERİLDİ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın da katılım gösterdiği Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi’nde Uşaklı sanatseverlerin büyük ilgisi vardı. Erkinlik sonunda Uşak Belediye Başkanı tarafından Ak Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen’e bir de hediye takdim edildi.

5.jpg

UŞAK BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Uşak Belediyesi’nin sosyal medya hesabından Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi’ne dair bir paylaşım yapılarak, “AK Parti İstanbul Milletvekili, besteci ve müzisyen Sayın Yücel Arzen, orkestrası ile birlikte üstat Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi’nde sahne alarak, Uşaklı sanatseverlerimizle buluşturdu. Birbirinden güzel eserlerle bizlere unutulmaz bir gün yaşatan Sayın Yücel Arzen’e ve kıymetli orkestrasına bu özel gece için teşekkür ediyoruz.” denildi.