Uşak'ta Orhan Toker'in Dijital Çağda Ebeveyn Olma söyleşi programına yoğun ilgi!

Araştırmacı Yazar ve Bilişimci Orhan Toker'in konuk olduğu "Dijital Çağda Ebeveyn Olma" adlı söyleşi ve imza günü büyük ilgi gördü.
Uşak'ta Orhan Toker'in Dijital Çağda Ebeveyn Olma söyleşi programına yoğun ilgi!

Uşak Belediyesi sosyal aktivite ve kültürel programlarına tüm hızı ile devam ederken bu programlardan biri de dün gerçekleştirildi. Özellikle de son dönemde artan internet kullanımı ve sosyal medya bağımlılığı aileleri zorlamaya devam ederken konu Uşak'ta da masaya yatırıldı.

Türkiye'nin alanında yetiştirdiği en değerli isimlerden biri olan Araştırmacı Yazar ve Bilişimci Orhan Toker "Dijital Çağda Ebeveyn Olma" adlı söyleşi ve imza günü ile yoğun ilgi gördü. Çocukların telefon ve bilgisayarda geçirdiği süre artarken Toker ailelere yaşanan sorunları çatışmaya dönmeden çözmeleri konusunda yol gösterdi.

ÇOCUKLARDA BİLGİSAYAR BAĞIMLILIĞI VE OYUN TUTKUSU!

"Dijital Çağda Ebeveyn Olma" adlı söyleşi ve imza günü programı kapsamında ailelere konu hakkında özel bilgilendirmelerde bulunan Araştırmacı Yazar ve Bilişimci Orhan Toker kendi bilgi ve deneyimlerini profesyonel bir gözle Uşaklı ebeveynlere aktardı. Düzenlenen etkinlik Uşaklıların yoğun ilgisini çekerken düzenlenen geceye Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'da katıldı.

toker-1.jpg

Uşak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, Araştırmacı Yazar ve Bilişimci Orhan Toker'in "Dijital Çağda Ebeveyn Olma" adlı söyleşi ve imza günü programına katıldı. Başkanımız, birbirinden değerli bilgiler için Yazar Orhan Toker'e ve programa katılan kıymetli hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti" ifadelerine yer verildi.

tokter-2.jpg

Düzenlenen gece sonunda ailelerin sorularını da yanıtlayan Toker, çağın getirdiği zorlukları tek tek sıralarken ailelerin çocukları ile kuracakları ilişkilerde daha başarılı olmalarını ve onları koruyabilecekleri ipuçlarını verdi.