Uşak'ta Gençlik Festivali Açılış Kortejinde rekor kalabalık!

Uşak'ta 19 Mayıs coşkusu düzenlenen festival ile start alırken Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen festival korteji yoğun katılıma sahne oldu. Yer gök kırmızı beyaz oldu...
Uşak'ta Gençlik Festivali Açılış Kortejinde rekor kalabalık!

Uşak Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı festivali ile Atapark'ta düzenlenen kortej ile start aldı. Düzenlenen korteje Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve protokol üyeleri de katılım gösterirken yoğun kalabalık büyük sevinç yarattı.

Bando takımı eşliğinde başlayan yürüyüşte Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Ekibi, Kent Orkestrası, Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, model araçlar konvoyu ve çok sayıda vatandaş da bulundu. Bütün kent kırmızı beyaza boyanırken sokaklarda gençlik coşkusu hissedildi.

UŞAK'TA YER GÖK KIRMIZI BEYAZ OLDU!

Evlerinin balkonlarından bayraklar ile şarkılara eşlik eden Uşaklı vatandaşlar ise Gençlik Bayramının hak edildiği şekilde kutlanacak olmasının mutluluğunu yürüyüşe yansıttı.

festival-1.jpg

Kortej'in ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Yalım; “Sevgili gençler, sizlerin sayesinde 19 Mayıs her zamankinden daha güzel olacak, hepiniz hoş geldiniz” diyerek gençleri selamladı.

festival-2.jpg

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN YALIM KORTEJDE UŞAKLILARLA BULUŞTU!

Düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kortejine Özlem Karate Spor Kulübü, Uşak Belediyesi Bayan Futbol Kulübü, Uşak Spor Altyapı Takımları, Uşak Belediyesi Okçuluk Kulübü, Yeşil Pedal Bisiklet Grubu, Batı Koleji Bando Takımı ve Uşak Belediyesi Tiyatro Kulübü de katılım gösterdi. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım korteje katılan herkese teşekkürlerini sunarak tüm gençleri ve kendilerini genç hisseden tüm Uşaklıları düzenlenen 19 Mayıs festivaline davet etti.

festival-3.jpg

Kortej büyük bir coşku içerisinde tamamlanırken Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım kortejin ardından festival alanında kurulan standları ziyaret etti.

festival-4.jpg

Kendisine yoğun ilgi gösteren Uşaklılarla kucaklaşan Başkan Yalım vatandaşları kırmayarak onlarla resim çekildi.