Uşak’ta düzenlenen Gençlik Festivali’nde şehir kırmızı beyaza büründü

Uşak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Gençlik Festivali düzenledi. Düzenlenen Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Şehir resmen kırmızı beyaza büründü!
Uşak’ta düzenlenen Gençlik Festivali’nde şehir kırmızı beyaza büründü

Uşak Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Festivali bugün kortej yürüyüşü ile başladı. Katılımın yoğun olduğu festivalin kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Kortej yürüyüşüne Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, meclis üyeleri, vatandaşlar, kont orkestrası üyeleri ve pek çok kişi katılım sağladı.

BAŞKAN YALIM DA KATILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Uşak Belediyesi tarafından düzenlen Gençlik Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Yürüyüşe Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın yanı sıra, meclis üyeleri, bando ekibi, rengarenk vosvoslar, tiyatro toplulukları ve kent orkestrası üyeleri ve vatandaşlar kortejde yer aldı.

aw207284-09-min.jpg

Öte yandan ay yıldızlı bayrakların oluşturduğu kortej ile şehir kırmızı-beyaza büründü. Yürüyüş Atatürk Kültür Merkezi önünden başlayarak, Atapark konser alanında son buldu.

Burada konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, katılan herkese teşekkür ederek 105. Yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını dile getirdi.

Yapılan konuşma sonrasında festival alanında farklı etkinlikler başladı.