Uşak'ta Cumhuriyetin sesleri konseri tam not aldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı Uşak genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlanırken Cumhuriyetin sesleri konseri yoğun ilgi gördü.
Uşak'ta Cumhuriyetin sesleri konseri tam not aldı

Tüm yurtta olduğu gibi Uşak'ta da Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları coşku ile devam ediyor. Uşak Belediyesi ve Uşak Valiliği tarafından organize edilen etkinlikler tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Cumhuriyetin Sesleri Konseri düzenlendi.

Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Akademi Uşak Çocuk Ve Gençlik Korosu ve Akademi Uşak Orkestrası tarafından seslendirilen eserler izleyenlerden tam not aldı. Etkinlikte şehrimizin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra halkımız tarafından da yoğun katılım sağlanması dikkat çekti.

UŞAK'TA 100. YIL KUTLAMALARI TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR!

Uşak’ta Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında Cumhuriyetin Sesleri konseri düzenlendi. Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, Akademi Uşak Çocuk Ve Gençlik Korosu ve Akademi Uşak Orkestrası tarafından Cumhuriyetin Sesleri isimli konser sergilendi.

konser-1.jpg

Etkinliğe Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

konser-2.jpg

Katılımın yoğun olduğu gecede vatandaşlar seslendirilen şarkılara Türk Bayraklarıyla, hep bir ağızdan eşlik etti.

konser-3.jpg

Vatandaşlardan büyük ilgiyle izlenen konser tam not aldı. Gece boyunca Uşaklılar da söylenen şarkılara ve marşlara hep bir ağızdan eşlik ederken Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları bugün de düzenlenen etkinliklerle devam edecek.