Uşak'ta bu hafta sonu beyaz perde şenlendi! 7 film vizyonda

Hafta sonunu dolu dolu geçirmek isteyen Uşaklılar için beyaz perdede bu hafta sonu vizyonda 7 film sinemaseverleri bekliyor.
Uşak'ta bu hafta sonu beyaz perde şenlendi! 7 film vizyonda

Kış mevsiminin en vazgeçilmez aktiviteleri arasında yer alan sinemaya gitmek isteyen kişilere yönelik olarak bu hafta sonu Uşak'ta 7 film vizyonda olacak. Sinemaseverleri beyaz perdeye kilitleyecek olan drama, macera, komedi ve animasyon filmleri ile her zevke hitap eden seçenekler sunulacak.

TRT Çocuk kanalının en sevilen çizgi filmleri arasında yer alan Rafadan Tayfa'nın sinema filmi bu haftada da Uşaklı çocuklarla buluşacak filmler arasında yer alıyor. Dram, macera ve animasyon filmleri de beyaz perdede sinema severleri bekleyen diğer filmler arasında yer alacak.

UŞAK'TA BU HAFTA VİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Aquaman ve Kayıp Krallık

Atatürk 1881 - 1919 (2. Film)

Nefes - Yer Eksi İki

Mutluyuz

vizyon-1.jpg

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Demon: Azab-ül Kem

vizyon-2.jpg

Bu hafta vizyonda yer alan tek korku filmi olan Demon: Azab-ül Kem filmi konusu ise şu şekilde : "Satanizme merak salan içerik üreticisi dört arkadaş, satanizm konulu büyük bir proje hazırlığına girişler. Projeyi hayata geçirmek için de bir zamanlar Süryanilerin yaşadığı ‘Karalar’ isimli kasabaya giderler. Gittikleri kasabada araştırma yaparken eskiden büyücülük yapan Süryani bir büyücünün evini keşfederler. Art arda paranormal olaylar ile karşılaşacak olan dört arkadaş, konakladıkları evden kurtulmaya çalışırken, sarf ettikleri çaba bu sefer de onları satanist bir ayinin içerisine sürükler "

Sinemada yer alan fimlerin saatleri ve bilet fiyatları hakkında bilgiyi ilgili sinema salonlarından alabilirsiniz...