Uşak'ta bu hafta sonu 9 film sinema salonlarında!

Uşak'ta hafta sonu yağışlı geçecek. Yağışlı havada tatilini sinemada geçirmek isteyen kişiler için bu hafta sonu vizyonda 9 film yer alacak.
Uşak'ta bu hafta sonu 9 film sinema salonlarında!

Bu hafta sonu Uşak'ta yağışlı havanın etkili olması beklenirken tatil gününü evde geçirmek yerine dışarıda değerlendirmek isteyenlere vizyona girecek yeni filmler açıklandı. Bu hafta sonu Uşak'ta 9 yeni film vizyonda olacak.

Vizyonda yer alacak filmler arasında komedi filminden animasyona, dramdan maceraya yerli ve yabancı pek çok film seçeneği dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı yapımlar bu hafta sonu gişede en yüksek hasılatı elde etmek için birbirleri ile yarışacaklar. İşte Uşak'ta vizyonda olan filmler listesi...

UŞAK'TA VİZYONDA OLAN FİLMLER, BU HAFTA SİNEMADA HANGİ FİLMLER VAR?

Aquaman ve Kayıp Krallık

Aquaman ve Kayıp Krallık filminde Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, ünlü müzisyenin zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

usak-1.jpg

usak-2.jpg

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı

Nefes - Yer Eksi İki

Orman Çetesi: Dünya Turu

Cenazemize Hoş Geldiniz

Ölümlü Dünya 2

Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Wonka

Uşak'ta bu hafta vizyonda olan filmler bu şekilde sıralanırken Uşaklı sinemaseverler yerli ve yabancı filmler arasından seçimde bulunacaklar.