Uşak'ta bu hafta 9 yeni film vizyonda! İşte vizyondaki filmler

Hafta sonu sinema keyfi yaşamak isteyen Uşaklılar için vizyonda olacak filmler açıklandı. 9 film beyazperde de izleyicisi ile buluşacak.
Uşak'ta bu hafta 9 yeni film vizyonda! İşte vizyondaki filmler

Özellikle de kış mevsiminde daha yoğun ilgi gören sinemalarda bu hafta sonu vizyona girecek yeni filmler açıklandı. Bu hafta sinema salonlarında tam 9 film vizyonda izleyiciler ile buluşacak.

Çocuklar için animasyon filmleri, komedi filmi, korku filmi, biyografi olmak üzere yerli ve yabancı çok sayıda yapım sinemaserverlere keyifli anlar yaşatacak. Vizyonda yer alan ve telif yasağı için mücadele edilen Cem Karaca'ın Gözyaşları isimli filmde dikkat çekiyordu.

UŞAK'TA BU HAFTA VİZYONDA OLAN FİLMLER HANGİLERİ?

Cem Karaca, 8 Şubat 2004 yılında hayata veda eden, “Tamirci Çırağı”, “Namus Belası”, “Bu Son Olsun”, “Resimdeki Gözyaşları” gibi birçok esere imza atan Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca'nın hayat hikayesini konu alan Cem Karaca'nın Gözyaşları isimli film Uşak'lı sanatseverler için beyaz perdede olacak.

vizyon.jpg

Gupse Özay'ın başrolünde olduğu Lohusa, Kardeş Takımı ve TRT yapımı olan Rafadan Tayfa'nın beyaz perdeye uyarlaması olan Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör de gösterimi devam eden filmler arasında yer aldı.

vizyon-2.jpg

Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt'un efsane performansıyla kahkahalara boğacak olan Efsane, Harika Kanatlar: Maksimum Hız, İyi Bir Aile Değiliz ve size korkuyu iliklerinize kadar hissettirecek olan Mihrez 3: Cin Bebek filmi vizyonda yer alan filmler arasında yerini aldı. Uşaklılar bu hafta sonunu sinemada değerlendirmek isterse bu filmler arasından seçimde bulunacak.