Uşak'ta ara tatile özel beyaz perde şenlendi! 8 film vizyonda

Okulların ara tatile girmesi ile beyaz perdede vizyona giren filmlerin sayısı arttı.
Uşak'ta ara tatile özel beyaz perde şenlendi! 8 film vizyonda

Okullarda ara tatil tüm hızı ile devam ederken Pazartesi çalacak ilk ders zili öncesinde tatilde sinemaya gitmek isteyenlere yeni vizyona girecek filmler açıklandı. Ara tatil olması nedeniyle animasyon filmleri dikkat çekerken sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran Açlık Oyunları serisinin son filmi de vizyona girdi.

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak vizyona giren Atatürk filmi seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Türk filmi izlemek isteyen kişilere ise Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in başrollerini paylaştığı Çok Aşk filmi romantik komedi tadında hoş saatler yaşatacak. İşte bu Cuma günü ve hafta sonu Uşaklıların vizyonda izleyebilecekleri filmler...

UŞAK'TA BU HAFTA VİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Bu hafta romantik komedi izlemek isteyen kişiler için Çok Aşk filmi öne çıkıyor. Filmin konusu işe şu şekilde "Coşkun ve abisi İrfan korsan film satarak hayatlarını sürdürmektedir. Coşkun’un hayali ünlü bir komedyen olup film yapmaktır. Bir gün Coşkun elinde korsan filmlerle hayatının aşkı Ayla’yla karşılaşır. Bir yandan film senaryoları yazan Coşkun, yazdığı senaryoyla beraber yapımcı Çetin’le buluşur. Buradan bir iş çıkmayacağını anlar. Umudunu kaybetmek üzereyken eski dostu Sinan’la karşılaşır. Son umut senaryoyu Sinan’a verir, fakat işler daha ilginç bir hal almaya başlar. Coşkun kendisini bir anda hem Ayla’nın gönlünü kazanmaya çalıştığı hem de sinema tutkusunun peşinden koştuğu bir maceranın içinde bulur"

sinema-1.jpg

Vizyonda olan diğer filmler ve isimleri ise şu şekilde:

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı

Troller Hep Beraber

Aslan Hürkuş 3: Anka Adası

sinema-2.jpg

Atatürk 1881 - 1919 (1. Film)

The Marvels

Meksika Açmazı