Uşak'ta açık hava sinemasına büyük ilgi!

Uşak Belediyesi’nin etkinliğinde Uşaklılar açık hava sinemasının keyfini çıkardılar. Atapark Açık Hava Sinema Alanı’nda Uşaklılar izledikleri sinema ile güzel vakit geçirme fırsatı buldular.
Uşak'ta açık hava sinemasına büyük ilgi!

Uşak Belediyesi’nin Uşak’ta kültürel aktiviteleri hız kesmeden devam ediyor. Daha önce ilan edilen etkinlik kapsamında Uşaklılar açık havada sinema izleyerek güzel bir akşam geçirdiler. Atapark Açık Hava Sinema Alanı’nda yapılan etkinliğe yoğun bir katılım gösterilirken Uşaklılar aileleri ile beraber film izlediler.

ÇİÇEK ABBAS YAYINLANDI!

Türk sinemasının efsane filmleri arasında bulunan “Çiçek Abbas” açık hava sineması imkanı ile yayınlandı. Şener Şen ile İlyas Salman’ın yıldızlaştığı komedi filmi ile beraber Uşaklılar keyifli anlar yaşadılar. Yoğun bir katılım olduğu görülen etkinlikte Uşaklıların yüzlerinin gülmesi ise ayrı bir güzellik olarak dikkat çekti.

UŞAK BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Uşak Belediyesi sinema etkinliğine ilişkin kısa bir açıklama yaparak, “Uşak halkı açık hava sinemasını çok sevdi. Yaz akşamlarının serinliğinde keyifle Yeşilçam filmleri izlemek için düzenlenen açık hava sinema şöleninde vatandaşlarımız doyumsuz bir nostalji yaşadı. Atapark’ta düzenlenen film gösterileri vatandaşlardan tam not aldı.” ifadeleri paylaşıldı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK!

Uşak Belediyesi yapılan etkinlikler ile beraber Uşaklılara çok özel imkanlar sunmaya devam edecek. Kültürel etkinlikler kapsamında açık hava sinemasının devam ettirileceği belirtilirken buna dair planlamanın yapıldığı öğrenildi. Uşak Belediyesi’nin imkanı ile vatandaşlar hem film izleyerek kültürel bir faaliyette bulunuyorlar hem de aileleri ile beraber sosyalleşebilme imkanına sahip oluyorlar. Üstelik bunu yaparken herhangi bir masraf ile de karşılaşmıyorlar.

Uşak Belediyesi yeni film yayınları ile alakalı olarak sırası ile duyurular yapacak. Hava koşullarının imkan vermesi durumunda gerçekleşecek olan etkinliklere vatandaşların yoğun ilgilerinin devam etmesi bekleniyor.