Uşak'ta 6 Şubat 2023 Depremi Anma ve Fotoğraf Sergisi düzenleniyor

Türkiye yüreklere ateş düşüren 6 Şubat depremlerinin acı yıldönümünde anmaya hazırlanırken Uşak'ta da deprem için anma ve fotoğraf sergisi düzenleneceği açıklandı.
Uşak'ta 6 Şubat 2023 Depremi Anma ve Fotoğraf Sergisi düzenleniyor

Uşak Belediyesi, tüm Türkiye'yi büyük bir üzüntüye boğan 6 Şubat depremleri için Depremi Anma ve Fotoğraf Sergisi düzenleyeceğini açıkladı. Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi gününe yaşanan büyük deprem haberi ile uyanmış, sabaha karşı meydana gelen deprem sadece merkez üssü olan Kahramanmaraş'ı değil tam 11 ili yerle bir etmişti.

Kahramanmaraş merkezli olarak aynı gün 7.6 şiddetinde ikinci bir büyük deprem daha meydana gelmiş, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği anlarda ilk depremde ayakta kalmayı başaran konutlarda yerle bir olmuştu. Deprem 11 ilde yıkıma neden olurken Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Hatay ve Adıyaman adeta haritadan silinmiş, deprem nedeniyle 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

UŞAK'TA DEPREM DÜZENLENEN ANMA VE FOTOĞRAF SERGİSİ İLE ANILACAK!

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Yüreğimizde yaşadığımız acıyı ölümsüzleştiren fotoğraf karelerinin yer aldığı 6 Şubat 2023 Depremi Anma ve Fotoğraf Sergisi 6 Şubat 2024 Saat 18:00'da Atatürk Kültür Merkezinde Sizlerle... " denilerek tüm Uşaklılar düzenlenecek olan anma etkinliğine davet edildi.

anma.jpg

Depremin 1. yıldönümü olan 6 Şubat 2024 tarihinde düzenlenecek olan etkinlik saat 18:00'de başlayacak. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm Uşaklılar davet edildi.