Uşak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşkuyla kutlandı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Uşak’ta da büyük coşkuyla kutlandı. 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda düzenlenen törene katılımın yoğun olduğu görüldü.
Uşak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşkuyla kutlandı!

23 Nisan için düzenlenen tören İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’in konuşması ve çelenk koyması ile başladı.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Uşak Valisi Turan Ergün’ün katılım sağladığı törende miniklerin dans gösterileri ve şiir okumaları katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

aw188505-01-min.jpg

MİNİKLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Uşak Valisi Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, törene katılan öğrenci, öğretmen ve vatandaşların bayramını kutlamasının ardından törenlere geçildi. Okunan şiirler ve miniklerin sunduğu gösteriler ve halk oyunları izleyicilerden büyük alkış aldı. Öte yandan Uşak’ta okullar arası voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvasında derece alan öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

aw188505-08-min.jpg

KATILIMIN YOĞUN OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Uşak’ta düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı törenine Uşak Valisi Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Adalet Komisyonu Başkanı Kayhan Yıldırım, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Birgin, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

23 Nisan için düzenlenen törende okullar arası voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvasında derece alan öğrencilere ödülleri de tek tek takdim edildi.