Uşaklılar tiyatroya doyacak! 30 Nisan’da Martı oyunu sahnelenecek

Uşaklılar önümüzdeki haftadan itibaren tiyatroya resmen doyacak. Son olarak Uşak Kültür Sanat’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte yeni bir tiyatro oyununun sergileneceği açıklandı.
Uşaklılar tiyatroya doyacak! 30 Nisan’da Martı oyunu sahnelenecek

Uşak Kültür Sanat X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncularının sergileyeceği Martı isimli oyunun 30 Nisan’da sergileneceğini açıkladı.

Biletlerin Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında satılacağı açıklanırken, bilet fiyatları da belli oldu. İşte yaş sınırının olduğu ve İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncularının sergileyeceği gösteriye ilişkin detaylar

UŞAK KÜLTÜR SANAT DUYURDU

Sosyal medya üzerinden oyununun duyurusuna ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenecek olan "Martı" adlı oyunu 30 Nisan 2024 Saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle..

Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında..”

Sivil 45 Öğrenci 30 TL”

Gösteriye katılmak isteyenler 30 Nisan 2024 tarihine kadar biletlerini Atatürk Kültür Merkez Bilet Satış Noktasından temin edebilir. Gösteri 30 Nisan saat 20.00’de Uşak Atatürk Kültür Merkezinde sergilenecek.

BİLETLER ÜCRETLİ

Tiyatro gösterisinin ücretli olacağı açıklanırken, oyun hakkında yayımlanan afişte katılımcılar için de bilgi verildi. Anton Çehov tarafından kaleme alınan eser, Mehmet Özgül tarafından çevrildi. Bunun yanı sıra oyunda +15 yaş sınırı olduğu da afişte aktarılan bilgiler arasında..