Uşaklı yönetmenin ödüllü filmi Uşak’ta gösterime sunuluyor

Uşaklı yönetmen Selman Nacar tarafından Uşak’ta çekilen “İki Şafak Arasında” filmi, nihayet kendi topraklarında gösterime sunuluyor.
Uşaklı yönetmenin ödüllü filmi Uşak’ta gösterime sunuluyor

Uşak İl Genel Meclisi bir önceki Başkanı ve emekli öğretmen Mehmet Nacar’ın oğlu olan ve aslen hukuk eğitimi alan Yönetmen Selman Acar’ın ödüllere doymayan filmi; “İki şafak Arasında” Uşak’ta da gösterime giriyor.

 

Edinilen bilgilere göre; 28 Aralık Salı günü Uşak Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde bir kokteyl ve film gösterimi programı düzenlendi.

Filmin Konusu:

Akşam sevdiği kızın ailesiyle tanışma planları yapan Kadir’in günü, sabah babasının tekstil fabrikasında gerçekleşen iş kazasının ardından hiç beklemediği şekilde gelişir. Kazayı işçinin ailesine haber verme görevini o üstlenir. Çözümün bir parçası olmak isteyen Kadir, işçinin ailesi için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Ama saatler ilerledikçe o güne kadar hayatını üstüne kurduğu tüm değerlerin sarsıldığını hisseder. Evlenmek istediği kızın ailesiyle tanışmaya gittiğinde zihni hâlâ gün içinde yaşanan olaydadır. Hayatına eskisi gibi devam edemeyeceğini anlamıştır artık ama ‘iki şafak arası’nda yaşayacağı şeyler henüz bitmemiştir.

Yönetmen / Senaryo: Selman Nacar

Oyuncular: Mücahit Koçak Nezaket Erden Burcu Gölgedar Bedir Bedir Erdem Şenocak

(SALİH KILINÇ / HABER)