Uşaklı Müzisyen O Ses Türkiye’de

Birbirinden güçlü seslerin yarıştığı O Ses Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde Uşaklı müzisyen Bahtiyar Akçomak, Ferdi Tayfur’a ait “Ben de özledim” şarkısıyla sahne aldı. Farklı yorumuyla dinleyenlerin dikkatini çeken yarışmacı tur atlamayı başardı.
Uşaklı Müzisyen O Ses Türkiye’de

Aslen, Uşak’ın merkez köylerinden Karacahisarlı olan Bahtiyar Akçomak, TV 8 ekranlarında yayınlanan   O Ses Türkiye’ye katıldı. Seda Sayan’ın döndüğü yarışmacı kendine has yorumuyla dinleyenleri büyüledi. Birbirinden güzel seslerin milyonlarla buluşturulduğu O Ses Türkiye’de karşılıklı sohbetin ardından sahneye Beyazıt Öztürk ve Murat Boz çıktı. Uşaklı müzisyen Akçomak iki önemli isimle paylaştığı sahnede bir kez daha şarkıyı okudu.



Seda Sayan: “Zor bir şarkıya özel bir yorum”

Şarkının sonlarına doğru butona basarak dönen Seda Sayan yarışmacıyı tebrik ederek, “Söylenmesi ritmik bir parça ve normal okunduğu gibi yorumlasaydın sesini göstermen oldukça zor olacaktı. Ama sen öyle başka bir tarz ortaya koydun ki bunun için döndüm.” dedi.

Akçomak ise, şarkı ne hissettiriyorsa ona göre yorumlaya gayret gösterdiğini belirterek,” Şarkı bana ne veriyorsa ben de onu dışarıya sunmaya çalışıyorum.” ifadelerini paylaştı.

Sayan’ın eseri güzel yorumladığını belirttiği yarışmacı için Beyazıt Öztürk de güzel bir final yaptığını kaydetti.

Sahne Arkasına Bağlandı

Acun Ilıcalı sahne arkasına bağlandığında Akçomak’a destek olmak için gelen annesi Hatice Akçomak  ve müzik grubundan gitarist bir arkadaşıyla eğlenceli diyaloglar kuruldu.

Uşaktan oğlunun yanında olmak için geldiğini söyleyen Hatice Akçomak: “ Oğluma olan inancım çok büyük. O çok iyi biridir. Çok heyecanlıyım. Bir o kadar da mutluyum.” dedi.

Grupta gitaristlik yapan arkadaşıyla konuşan Acun Ilıcalı “Grup çok mütevazi ve maneviyatı çok  yüksek.” diyerek bütün grup için alkış istedi.