Uşaklı Hazer Yakut pop müziğinde yeni bir soluk olmak için iddialı

Popa alternatif bir renk getirecek olan Hazer Yakut ilk teklisi " Deli Kız Deli Oğlan" ile dinleyicilere merhaba diyor. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı, sözü müziği kendisine ait olan şarkılarını art arda yayınlayacak olan müzisyen; şarkılarında, daha önce de Tarkan, Murat Boz, Edis, Sıla gibi isimlerin de hit şarkılarının aranjelerine imza atan Gürsel Çelik ile çalıştı.
Uşaklı Hazer Yakut pop müziğinde yeni bir soluk olmak için iddialı

Uşak Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi Döküm Bölümü emekli öğretmeni Sami Yakut’un kızı olan genç popçu Hazer Yakut’un Deli Kız Deli Oğlan şarkısında sevdiği adama teslim olmaktan korkan bir kadının hislerine şahitlik ediyoruz.

Sade ve etkileyici sözleriyle dikkat çeken şarkının video klibi Serdar Börcan yönetmenliğinde çekildi. Sanatçıya dokuz dansçının eşlik ettiği çalışmada Köksal Ünal'ın hazırladığı çok eğlenceli bir ayak dansı koreografisi yer alıyor. Hazer Yakut 8 Kasım'da tüm dijital müzik platformlarında yerini alan şarkısı için “Herkesin hikayesi kendine ama benimki uzun süren zorlu bir savaş sonucunda ortaya çıkan, tam olarak anlatmak istediklerimi anlatmaya başladığım bir yol hikayesi. Daha anlatacak çok şeyim, dinleyicilerle beraber yürümek istediğim çok yolum var." şeklinde konuştu.

KLİP: https://youtu.be/020HnMUykXU

(SALİH KILINÇ / HABER)