Uşaklı gençlerin yeni buluşma noktası Uşak Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli projeler arasında yer alan Uşak Gençlik Merkezi projesinde sona gelindi.
Uşaklı gençlerin yeni buluşma noktası Uşak Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Uşaklı gençlerin kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak adına Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uşak Gençlik Merkezi projesinde sona gelindi. Mart ayında inşaatına başlanan ve büyük bir hızla yükselmeye devam eden proje Kemalöz Mahallesi’nde atıl durumda olan ve yıkımı gerçekleştirilen ayaklı su deposunun yerine yapılmaya başlanmıştı.

Mart ayında temel kazı çalışmalarına başlanan ve 486metrekare alana oturacak projede artık detaylar tamamlanmaya başlandı. Toplamda 1922 metrekare kullanım alanına sahip olacak merkez bünyesinde çeşitli etkinlik alanları bulunduracak ve üç kattan oluşacak.

UŞAK GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI SON DURUMU NE, HANGİ TARİHTE NE ZAMAN BİTECEK?

İçerisinde geniş bir dans salonu, çok amaçlı salonlar ve çeşitli kurs odaları barındıracak Gençlik Merkezi, bir de kadınlara özel spor salonuna ev sahipliği yapacak. Giriş kısmındaysa açık ve kapalı oturma alanlarına sahip büyük bir kaferestoran bölümü merkezin misafirlerini ağırlayacak.

usak-genclik.jpg

Projenin son durumu hakkında açıklama yapan Uşak Belediyesi "Çalışmaları büyük ölçüde biten yapımızın tamamlanmasıyla gençlerimiz şehrimizde bir merkeze daha kavuşmuş olacak." diyerek sona yaklaşıldığını ifade etti.

Paylaşılan görsellerde de projenin son durumu dikkat çekerken, kaba inşaatın bittiği, ince işçilik çalışmalarının sürdüğü dikkat çekti. Projenin kısa sürede açılış töreni yapılarak hizmete alınması bekleniyor.