Uşaklı bestekâr; “Acelem Var” diyor

Daha önce 3 romanı ve bir şiir kitabı yayınlanan Banazlı şair ve yazar Sami Samancı, bu kez çok konuşulacak Türk Sanat Müziği besteleri ile yeniden gündeme geldi.
Uşaklı bestekâr; “Acelem Var” diyor

Şu ana kadar Türk Halk ve çoğunluğu Türk Sanat Müziği (TSM) formunda 45 beste üreten Sami Samancı, İstanbul Radyosu Sanatçısı Melda Kuyucu Kılıç tarafından yorumlanan 5 eserinin 11 Mart Cuma günü tüm dijital platformlarda yayınlanacak olmasının tatlı heyecanını yaşıyor.

Yıllardır gönülleri okşayan sesi ile TRT Müzik kanalından evlerimize konuk olan İstanbul Radyosu TSM Sanatçısı Melda Kuyucu Kılıç, Samancı’nın 5 eserinin titizlikle seçildiğini ve büyük emeklerle hazırlandığını vurguladı.

Kılıç, “Çok severek ve benimseyerek okudum şarkıları. İlk çıkış şarkımız “Acelem Var.”  ancak bütün şarkılarımız her kesime hitap edecek özellikte ve güzellikte.

Şimdiden iyi dinlemeler diliyor, bütün Banaz ve Uşak halkına sevgi ve selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Banazlı yazar şair ve bestekâr Sami Samancı da 11 Mart Cuma günü eserlerinin dijital platformlarda dönmeye başlayacağı için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu kaydederek, “Melda Hanım solistliği kadar insani özellikleri de muhteşem bir şahsiyet.

Bu benim hayatımın bir dönüm noktası. Bütün hemşerilerimizin desteğini ümit ediyorum. Sevgi ve selamlarımla” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler